ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης κατά διαιτησίας

Κατσαβάκης κατά διαιτησίας
INTIME SPORTS

Βέλη κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Σπυρίδωνα Σέλιμου, εξαπέλυσε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του Αραβίδη ο Μάκης Κατσαβάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, τόνισε πως τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα για τη σωτηρία, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΠΑΣ και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τον αντίπαλο κι άλλες καταστάσεις. Έχω την αίσθηση ότι η αποβολή του Αραβίδη ήταν άδικη, υπήρχε ένα απλό φάουλ και δεν είναι αποβολή. Το πέναλτι δεν υπάρχει, έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Μας έλειπε η τελική προσπάθεια κυρίως στο α' ημίχρονο για να αγχώσουμε τον ΠΑΣ, ο οποίος είναι εξαιρετική ομάδα κι εύχομαι και στον Άγγελο να κάνουν ό,τι καλύτερο. Είχα την τύχη να περάσω 2 φορές από τα Γιάννενα, έστω και για λίγο. Συνεχίζουμε, πάμε στον Ατρόμητο το Σάββατο. Έχουμε κάρτες και τραυματισμούς", δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Για το αν η ήττα καταδικάζει την Δόξα να πέσει στην Football League: "Καθοριστικό, πάντως, ήταν. Θέλαμε στη χειρότερη 1 βαθμό. Ανεβαίνει ο συντελεστής ανόδου και οι κρυφές ελπίδες που είχαμε πριν το ματς, χάθηκαν. Έχουμε μπροστά μας άλλα 2 ματς Κυριακή και Τετάρτη, έχει ο Θεός, θα δούμε".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ