STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Φιλιππινέζες", "πόλεμος" και "m@@@es"

"Φιλιππινέζες", "πόλεμος" και "m@@@es"

Το Sport24.gr βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της Super League και σας μετέφερε όλα όσα συνέβησαν στην άτυπη συνάντηση των προέδρων και των ιδιοκτητών των ομάδων. Με βίντεο, φωτογραφίες και ηχητικά αποσπάσματα σας παρουσίασε όλα όσα έγιναν.

Η αρχή έγινε με την άφιξη των εκπροσώπων των ομάδων. Εκεί όπου ξεχώρισαν οι παρουσίες των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη οι οποίοι για πρώτη φορά παρευρέθηκαν στη Λίγκα.

Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τρεις ώρες με τις στιγμές έντασης να μη λείπουν. Οι τόνοι ανέβηκαν στην αρχή ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού με την παρέμβαση και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βέβαια, λίγο έλειψε να ξεφύγουν εντελώς τα πράγματα μέσα στην αίθουσα με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Μετά από διάλογο που είχαν οι Παπαθανασάκης και Θεοδωρίδης οι δύο άνδρες παραλίγο να έρθουν στα χέρια με τους πιο ψύχραιμους να τους χωρίζουν.

Ο "εν τοις πράγμασι διοικητής" της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κατέθεσε την πρόταση που τελικά πέρασε από τους εκπροσώπους των ομάδων, όμως δεν έλειψε και ο δεύτερος κύκλος έντασης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα το Σάββα Θεοδωρίδη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ελάχιστοι μίλησαν, με πρώτους τους κ.κ. Σπανό και Μποροβήλο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Super League ανακοίνωσε και την δημιουργία εξαμελούς επιτροπής η οποία θα συζητήσει με την ΕΠΟ το θέμα της διαιτησίας.

αλλά εκείνος που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Άλλωστε, ήταν αυτός που μίλησε την περισσότερη ώρα στους εκπροσώπους του Τύπου και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη διακοπή του Κυπέλλου. Μάλιστα, υποστήριξε πως πιστεύει ότι ο Σταύρος Κοντονής θα πάρει πίσω την απόφασή του και τελικά θα ολοκληρωθεί ο θεσμός.

Στη συνάντηση μπορεί να μην πήγε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά μετά το τέλος της ενημερώθηκε και τόνισε ότι συμφωνεί με τις προτάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διατηρεί τις επιφυλάξεις του για την παρουσία του Γιώργου Μποροβήλου στην εξαμελή επιτροπή.

Το τρίτο ημίχρονο της συνάντησης είχε και συνέχεια με την απάντηση του Ολυμπιακού στα όσα υποστήριξε ο Ιβάν Σαββίδης. Από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τόνισαν μεταξύ άλλων ότι "δεν θα ασχοληθούμε με τις γραφικότητες ενός κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας".

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε δια του εκπροσώπου Τύπου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε πως δείχνει "βλακεία ή πανικό" η επανάληψη των εκφράσεων κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Θυμηθείτε το LIVE του Sport24.gr

15:31
Καλησπέρα σας. 
15:32
Στις 4μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της Super League και ήδη το Sport24.gr έχει πάρει τη θέση του και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν. 
15:33
Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης.
15:34
Δείτε πλάνα από την άφιξη του.
15:35
Λίγο αργότερα έφτασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.
15:36
Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι εκ των αντιπροέδρων Θεόδωρος Γιαννίκος και Σάββας Θεοδωρίδης.
15:36
Μόλις τώρα έφτασαν μαζί οι κ.κ. Μποροβήλος και Καϋμενάκης.
15:41
Έφτασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης.
15:43
Δείτε πλάνα από την άφιξη των κ.κ. Μποροβήλου και Καϋμενάκη
15:45
Αλλά και από εκείνη του κ. Χριστοβασίλη
15:48
Στιγμιότυπο έξω από τα γραφεία της Super League
15:52
Oι κ.κ. Παπαθανασάκης και Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να δώσουν το παρών,  αλλά ήδη ο "γηραιός" με επιστολή του έχει τοποθετηθεί για τα όσα πρέπει να γίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
15:53
Στα γραφεία της Super League έφτασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.
15:54
Αυτή είναι η εικόνα έξω από τα γραφεία με τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
15:56
Η άφιξη του Κώστα Καραπαπά στη Super League.
15:58
Στα γραφεία της Super League και ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου μαζί με την νομική σύμβουλο της πράσινης ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου.
16:00
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ρωτήθηκε για το εάν θα πάει στη συνάντηση και ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας πως αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό. "Έχει μία δουλειά. Θα δούμε τι θα γίνει" ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.
16:01
Τον Πανιώνιο θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Δάρας και Ζαμάνης οι οποίοι μόλις έφτασαν στα γραφεία.
16:02
Δείτε πλάνα από την άφιξη του Βασίλη Κωνσταντίνου και της Αθηνάς Μπαλωμένου.
16:03
Στη Super League και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. 
16:04
Η Ξάνθη με επιστολή της ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση.
16:06
Οι αφίξεις συνεχίζονται... Σειρά του ιδιοκτήτης της Βέροιας, Θεόδωρου Καρυπίδη να φτάσει στα γραφεία συνοδευόμενος από το δικηγόρο της ΠΑΕ, Άρη Μαστρογιάννη.
16:07
Θεόδωρος Καρυπίδης και Άρης Μαστρογιάννης φτάνουν στα γραφεία.
16:10
Παρά την αρχική ενημέρωση για μη παρουσία εκπροσώπου της Ξάνθης τελικά μόλις έφτασε στα γραφεία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Στρατος. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι δεν παρευρεθεί ο κ. Πανόπουλος στη συνάντηση.
16:10
Έφτασε και ο πρόεδρος του Ατρμοτητου Γιώργος Σπανός.
16:12
Άφιξη Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της Super League.
16:14
Δείτε πλάνα από την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη.
16:15
Στα γραφεία και ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.
16:21
Τετραπλή εκπροσώπηση για τον ΠΑΟΚ. Στα γραφεία έφτασαν οι κ.κ. Σαββιδης, Μίχελ, Γκαγκάτσης και η κ. Γκοντσάρεβα.
16:25
Από τη στιγμή που Καλλονή και Πανθρακικός έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν εκπροσώπηση μόνο ο Ηρακλής δεν έχει έρθει.
16:28
Ξεκίνησε η άτυπη σύσκεψη
16:28
Μόλις τώρα έφτασε και ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής.
16:29
Ήρθαν και οι εκπρόσωποι του Ηρακλή οι κ.κ. Σπύρος Παπαθανασακης και Θεόδωρος Παπαδοπουλος.
16:31
Ο κ. Γαρρής ρωτήθηκε για το εάν θα παρευρεθεί στη συνάντηση ο κ. Αλαφούζος και η απάντηση που έδωσε ήταν ανάλογη με εκείνη του Βασίλη Κωνσταντίνου: "Δεν ξέρουμε ακόμα θα δούμε".
16:33
Η άφιξη των εκπροσώπων του Ηρακλή.
16:36
Να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή άργησαν να φτάσουν γιατί όπως παραδέχτηκαν μπέρδεψαν τα γραφεία και πήγαν στα παλιά.
16:48
Ας δούμε ποιοι βρίσκονται μέχρι στιγμής στα γραφεία της Super League.
16:54
Δείτε πλάνα από την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη και των υπόλοιπων εκπροσώπων του ΠΑΟΚ.
17:03
Εδώ και περίπου μισή ώρα έχει ξεκινήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων.
17:05
Η συνάντηση γίνεται με κλειστές πόρτες και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
17:11
Πάντως το πάρκινγκ γέμισε από τα αυτοκίνητα των εκπροσώπων των ΠΑΕ.
17:15
Ενώ οδεύουμε προς τη συμπλήρωση μιας ώρας στη συνεδρίαση ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει εμφανιστεί ακόμα οπότε όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα έρθει.
17:28
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις.
18:05
Με ένταση συνεχίζεται η διεξαγωγή της συνάντησης της Super League.
18:06
Η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
18:07
Μάλιστα, η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη φέρεται να πυροδότησε την αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού οι οποίοι μάλιστα απείλησαν να αποχωρήσουν από τη συνάντηση.
18:22
Από τα πυρά του Ιβάν Σαββίδη δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος τον οποίο χαρακτήρισε ως "υπόδικο". 
18:22
Το λόγο έχει πάρει τώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
18:29
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι πρώτοι διάλογοι που έχουν διαρρεύσει ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Σαββίδης: "Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία για να βοηθήσω όσο μπορώ για να βρούμε μία λύση. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση. Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω εδώ τον κύριο Μαρινάκη".

Γιαννίκος: "Έχει λόγο που δεν έχει έρθει ο κύριος Μαρινάκης"

Σαββίδης: "Εσύ δεν θα μου μιλάς. Εσύ είσαι υπάλληλος και με υπαλλήλους δεν μιλάω"

Θεοδωρίδης: "Και σε μένα λες να μη μιλάω; Εγώ είμαι υπάλληλος;"

Σαββίδης: "Εσύ δεν είσαι υπάλληλος. Μπορείς να μιλάς. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε με τους ιδιοκτήτες".

Μελισσανίδης: "Έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο" 


Καραπαπάς: "Ντροπή, τι είναι αυτά τα πράγματα;" 

Γιαννίκος: "Εγώ είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πως μου το λες αυτό; Τον εκπροσωπώ σε διεθνή φόρουμ". 

Σαββίδης: "Εσύ να μιλάς με τον Μίχελ. Εδώ μιλούν οι ιδιοκτήτες"


Μίχελ: "Εσύ να μιλάς στο CAS όχι εδώ"

Σαββίδης: "Σας είχα δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι οι διαιτητές. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παππάς ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής. Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι στο ποτήρι που δέχτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αν το διέκοπτε τότε θα είχε δίκιο ο διαιτητής. Δεν το διέκοψε για τους δικούς του λόγους. Ήθελε να κάνει τα δικά του. Ήθελε να είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής".

Θεοδωρίδης: "Πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές. Πρόβλημα είναι οι οπαδοί"

Σαββίδης: "Να βγάλουμε μισθό στους διαιτητές ώστε να τους κάνουμε όσο πιο ανεξάρτητους γίνεται. Να τους δίνουμε και μπόνους. Θα προσυπέγραφα μόνο την τοποθέτηση του κ. Κωστούλα. Δεν μπορεί ο κύριος Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο"
18:35
Σαββίδης: "Δεν μπορεί ο κύριος Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος. Αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να τα διαχειρίζεται ένας υπόδικος. Ο πρώτος που πλήττεται είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που δεν το είχατε σκεφτεί όταν φτάνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί". 

18:37
Σαββίδης: "Εγώ θα δηλώνω Ρώσoς αφού δεν με θέλετε ως Πόντιο Έλληνα. Θα δηλώνω Ρώσος αφού δεν με θέλετε γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να πουν ότι είμαι ξένος"
Θεοδωρίδης: "Σε ποιον απευθύνεσαι;"
Σαββίδης: "Εμείς θα τα πούμε στα δικαστήρια. Εγώ μιλάω με ιδιοκτήτες". 
Γιαννίκος: "Γιατί είσαι Έλληνας;"
Σαββίδης: "Σήκω φύγε από εδώ. Δεν είσαι ιδιοκτήτης. Σήκω φύγε από μπροστά μου"
18:39
Φωτογραφία από την άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη
18:44
Σε λίγο θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλους τους διαλόγους που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι τώρα.
19:06

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Παπαθανασάκης - Θεοδωρίδης.

19:07
Θεοδωρίδης: "Τα έχετε βάλει όλοι με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τι θέλετε; Θέλετε να αποχωρήσουμε;"
Παπαθανασάκης: "Είσαι μ@@@@@ς, λες μ@@@@@ς"
Σε εκείνο το σημείο σηκώθηκε ο Παπαθανάσακης και κινήθηκε προς τον Θεοδωρίδη. Οι δύο άνδρες πήγαν να έρθουν στα χέρια και μπήκαν στη μέση οι κ.κ. Σπανός και Κομπότης και συγκράτησαν τον Παπαθανασάκη και τον πήγαν μακριά από τον Θεοδωρίδη. 
19:09

Μελισσανίδης: "Να συνεχιστεί το Κύπελλο"


Μελισσανίδης: "Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Και οι μικροί μην λέτε ότι δεν ξέρετε. Ξέρετε πολύ καλά. Μην κρυβόσαστε και μη φοβάστε κανένα.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει ας βοηθήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δίκιο σε όσα λέει. Εμείς πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Να φτιάξουμε μία επιτροπή με τους τέσσερις μεγάλους και δύο εκ των μικρών. Αυτή η επιτροπή των "6" θα πάει στην ΕΠΟ και στον Κοντονή για να αλλάξουν τα πράγματα στη διαιτησία. Αυτοί οι "6" θα αναλάβουν αυτό το καθήκον. Να φτιάξει η διαιτησία. 
Πρέπει επίσης να αλλάξει εδώ και τώρα η ΕΠΟ και η διοίκηση της και να ολοκληρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου. Μία ακόμα πρόταση. Ο πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να δίνει το 40% των εσόδων από την Λίγκα στις μικρές ομάδες για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. 
Ένα πρόβλημα που πρέπει να αναγνωρίσουμε και να λύσουμε είναι ότι όλοι παίζουν στοιχήματα". 
Θεοδωρίδης: "Πες ονόματα"
Μελισσανίδης: "Όταν έρθει η ώρα θα τα πω"
Θεοδωρίδης: "Πριν πεις οτιδήποτε άλλο να παραδεχτείς ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξεις ότι είσαι άνδρας"
Μελισσανίδης: "Αυτό είναι το πρόβλημα σου; Η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο"
19:13
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση
19:15
Εξερχόμενος από τη συνάντηση ο κ. Σπανός τόνισε: "Θα συσταθεί μία επιτροπή η οποία θα πάει στην ΕΠΟ και τον Υπουργό. Ποδόσφαιρο πρέπει να παίζουμε και να μην την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Υπήρχε ένα θετικό κλίμα. Μπορούμε να συμφωνήσουμε και σε πρόσωπα και στα πάντα. Όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Είμαστε στο χειρότερο σημείο"
19:15
Αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης χωρίς να κάνει δηλώσεις.
19:19
Έφυγε και ο κ. Δέδες.
19:21
Αποχώρησε και ο κ. Κωστούλας χωρίς να κάνει δήλωση.
19:23
Μποροβήλος: "Ήταν μία συνάντηση που κινήθηκε προς τη θετική κατεύθυνση. Θα γίνει μία επιτροπή από τους τέσσερις μεγάλους, τον κ. Σπανό και από εμένα. Λογικό είναι ο καθένας να έχει τις απόψεις του. Είναι ένα θέμα που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό". 
19:29
Βγήκε από την αίθουσα και ο Ιβάν Σαββίδης και κάνει δηλώσεις: "Μάλλον χρειαζόταν αυτή η συνάντηση για να ακούσουμε και να ακουστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές φορές χρειάζονται τέτοιες συναντήσεις που οδηγούν σε χάσιμο χρόνο προκειμένου να γίνουν πιο χρήσιμες οι επόμενες συναντήσεις. Δυστυχώς η Σούπερ Λιγκ δεν έχει τόσες αρμοδιότητες που θα θέλαμε να έχει. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε αρκετά. 
Με διαφορετικούς τόνους και διαφορετικές λέξεις όλοι λέγανε τα ίδια πράγματα. ¨Οτι χρειαζόμαστε καθαρό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η διαφορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας στα γήπεδα. Εγώ ανακοίνωσα στους προέδρους και στους ιδιοκτήτες της θέση μου. 
Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου. Είμαι προσβεβλημένος για το γεγονός ότι άρχισαν να με κατονομάζουν ως φιλοξενούμενο τον οποίο και φροντίζουν. Αυτό με οδηγεί στο να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα. 

19:32
"Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρω. Εγώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ έχω κάνει περισσότερα από άλλους. Εγώ απαιτώ να ακούσω την δραστηριότητα ενός ανθρώπου που έχει δώσει 308 εκατ ευρώ. Δεν θέλω κανένας να πιστέψει ότι αφαιρεί τα χρήματα μου. Είμαι έτοιμος για όλα. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ. 
Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση που ακύρωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ του να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχοντας επενδύσει 85 εκατομύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ μπορώ να τον συντηρήσω σε όποια κατάσταση και εάν βρεθεί. 
Διαιτητές σαν τον Παππά θα πρέπει να αποβληθούν ισόβια. Αυτά θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και ήμασταν τυχεροί που δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι. 
Είχα παραδεχτεί ότι δεν ήταν σωστές οι ενέργειες των φιλάθλων μας. Εάν το παιχνίδι είχε διακοπεί τη στιγμή που έπρεπε σύμφωνα με τους κανόνες εμείς θα δουλεύαμε πάνω στο δικό μας σφάλμα. 
Η βία στα γήπεδα και η πηγή της βίας αυτά αποτελούν πρωταρχικό καθήκον του κράτους. Όπως παλεύει κόντρα στην τρομοκρατία το ίδιο πρέπει να κάνει και με όλες τις ενέργειες που προκαλούν αντιδράσεις. 
Εμείς πληρώνουμε τον διαιτητή προκειμένου εκείνος να μας κοροϊδεύει..."
19:35
Δεν έχω κάνει τίποτα για το οποίο θα μπορούσα να ντρέπομαι. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν σωστό επενδυτή. Από σήμερα θα λέω ότι είμαι Ρωσοπόντιος. Κανένας δεν θα μου δίνει οδηγίες για το ποιος είναι φιλοξενούμενος και ποιος έχει δικαίωμα να λέει τον άλλον φιλοξενούμενο. 
Θα απαιτήσω από το κράτος να προστατέψει τους σωστούς υπηκόους. Αν το κράτος το έχει δώσει αυτό σαν να είμαι φιλοξενούμενος να το πάρει πίσω. Μου κύρηξαν πόλεμο και θα μπω σε αυτόν τον πόλεμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει νικητής. 
Όλοι οι ιδιοκτήτες το ίδιο πράγμα θέλουν. Ένα καθαρό ποδόσφαιρο και να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα. Όλοι τα ξέρουν όλα. Όλοι πονάμε για αυτό το πράγμα, αλλά μάλλον δεν έχουμε δυνατότητες να ενωθούμε για να αλλάξει αυτό το πράγμα" είπε ο κ. Σαββίδης και τώρα δέχεται ερωτήσεις.
19:39
Σε ερώτηση για το εάν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό εάν γίνει: "Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα έχω δώσει εντολή να ξεκινήσει το πρόγραμμα που θα λέγεται ασφαλής Τούμπα. Θα ιδρυθεί ένα σωματείο που θα ονομάζεται ασφαλής Τούμπα και το 10% από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει εκεί. 
Τα χρήματα θα πηγαίνουν για την ασφαλή λειτουργία της Τούμπάς. Σήμερα το είπα μπροστά σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων πως εάν υπάρχει ένα ιερό μέρος αυτό είναι η Τούμπα"
19:40
Θεοδωρίδης: "Δεν έμαθα τίποτα παραπάνω. Θα γίνει κανονικά το ντέρμπι. Τα αποδυτήρια είναι Μοναστήρι. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να είναι κόσμιοι. Θέλω να δει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια θα έχει ιδιαίτερη διαχείριση από εμάς. Εύχομαι να γίνει ένας ματς μέσα σε αθλητικά πλαίσια".
19:42
Αναφορικά με τη διακοπή του Κυπέλλου και την πρόθεση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον δεύτερο ημιτελικό: "Δεν έχουν δικαίωμα να στερήσουν από τον ελληνικό λαό το Κύπελλο. Δεν το συζητάω να μην ολοκληρωθεί. Όταν γίνουν επεισόδια να τα πληρώσει η ομάδα. Το Κύπελλο δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι ένας θεσμός. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα ο κ. Κοντονής θα αλλάξει άποψη και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα στον τελικό"
19:43
Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του και ο Σάββας Θεοδωρίδης.
19:45
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε πως έμαθε ότι ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον Τούντορ! Το εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα το μάθουμε στη συνέχεια...
19:49
Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης από την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την απουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Ο διοικητικός ηγέτης της πράσινης ΠΑΕ απουσία λόγω ενός προσωπικού προβλήματος παρόλα αυτά ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση και είναι σύμφωνος με όσα ειπώθηκαν στη διαιτησία, αλλά και να αυξηθούν τα έσοδα των μικρών ομάδων και τονίζει ότι πρέπει να αποβληθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου όσοι έχουν υποθέσεις που εκκρεμούν. 
19:53
Όπως όλα δείχνουν έχουν αποχωρήσει όλοι οι παράγοντες από την αίθουσα.
19:55
Να υπενθυμίσουμε ότι η συνάντηση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπήρξαν αρκετά σημεία με ένταση.
19:58
20:06
Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από όσα έγιναν στη συνάντηση. Καλό σας βράδυ.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ