ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Ο Κοντονής θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα συνέχισης του Κυπέλλου"

Θεοδωρίδης: "Ο Κοντονής θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα συνέχισης του Κυπέλλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, επανέλαβε την "ερυθρόλευκη" θέση για συνέχιση του Κυπέλλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Σταύρος Κοντονής θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα. (AUDIO)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού κι εκπροσώπων των "ερυθρολεύκων" στη συνάντηση της Super League, εξέφρασε την πεποίθηση το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο "Γ. Καραϊσκάκης" να είναι επιπέδου Champions League, υποστήριξε ότι τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι "μοναστήρι", ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιερός και εξέφρασε την άποψη ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αργά ή γρήγορα θα αναθεωρήσει και θα είναι αυτός που θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη συνέχιση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνάντηση των ιδιοκτητών ομάδων της Super League : "Είχα καιρό να έρθω ήρθα σήμερα. Ακούστηκαν οι γνώμες όλων, δηλαδή τα ίδια και τα ίδια. Είπαν όλοι τις απόψεις τους, θα τα ξανασυζητήσουμε στο επόμενο συμβούλιο που θα συγκαλέσει ο πρόεδρος της Super League"

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Τα αποδυτήρια στο “Καραϊσκάκης” είναι μοναστήρι, έτσι θα είναι και με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να είναι εκδηλωτικοί αλλά σε κόσμια πλαίσια. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την αντιμετώπιση που πρέπει στο “Καραϊσκάκης”. Εύχομαι να γίνει ένα ματς σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, επιπέδου Champions League".

Για την διακοπή του Κυπέλλου: "Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιερός. Είναι ασέβεια για όλες τις ομάδες, από την στιγμή που γίνεται ένα επεισόδιο σε ένα γήπεδο, να σταματά. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, στην Αγγλία, στην Ιταλία, είναι ιερός θεσμός. Εμάς στον Ολυμπιακό μας τραβάνε για ψύλλου πήδημα. Πιστεύω ότι θα γίνει το Κύπελλο. Πιστεύω ότι ο Κοντονής θα πάρει τις αποφάσεις του. Γρήγορα ή αργά, ο Κοντονής θα αναθεωρήσει και ο ίδιος θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα"

Για το πόσο επηρεάζει η διακοπή τον Ολυμπιακό και τον Τούντορ: "Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ο Ολυμπιακός έχει ή δεν έχει την καλύτερή ομάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και τον διώξανε. Και είπε μόνο για τον Φορτούνη. Έπρεπε να πει και για τους 11 παίκτες μας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ρυθμό, θα αρχίσουμε τα μπάνια σε λίγο κι έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ