ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απουσία του Αλαφούζου και οι ενστάσεις για τον Μποροβήλο

Η απουσία του Αλαφούζου και οι ενστάσεις για τον Μποροβήλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίασε εξαιτίας ενός προσωπικού ζητήματος από τη σύσκεψη της Superleague, ενώ διατηρεί τις επιφυλάξεις του για να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου από τη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Superleague, ήταν η αναπάντεχη είδηση της ημέρας, αφού όλοι ανέμεναν ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα παρίστατο στη διαδικασία. Άλλωστε, αυτό προέκυπτε από τη συζήτηση που είχε με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Τριφύλλι, ο Αλαφούζος είχε να διευθετήσει μία προσωπική υπόθεση, για αυτό και δεν συμμετείχε στη σύσκεψη, όμως ενημερώθηκε από τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ομάδα.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις αλλαγές στη διοίκηση της ΕΠΟ, τη διαιτησία και την κατανομή επιπλέον εσόδων στις μικρότερες ομάδες, βρίσκουν σύμφωνο τον Αλαφούζο, αφού τις θεωρεί προς τη σωστή κατεύθυνση και εκτιμά ότι θα βοηθήσουν στην αύξηση του ανταγωνισμού στο άθλημα.

Όσον αφορά την επιτροπή των "6" που προτάθηκε να συσταθεί και θα απαρτίζεται από εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και τους Γιώργο Μποροβήλο και Γιώργο Σπανό, η ένσταση του Αλαφούζου αφορά τον πρόεδρο της Superleague.

Κατά το παρελθόν, ο Αλαφούζος έχει καταφερθεί εναντίον του Μποροβήλου, ο οποίος αποτελεί "κόκκινο πανί" για το Τριφύλλι, λόγω και της διαιτησίας του στο ντέρμπι της Ριζούπολης τον Μάιο του 2003. Οπότε, δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι ο Αλαφούζος θα δεχτεί να ορίσει εκπρόσωπο σε μία επιτροπή που θα πάρει μέρος και ο Μποροβήλος...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ