ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Απέρριψα δύο φορές την Παρί"

Μουρίνιο: "Απέρριψα δύο φορές την Παρί"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε στη γαλλική τηλεόραση ότι απέρριψε εις διπλούν προτάσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν σε διαφορετικές εποχές, παραλληλίζοντας τον Ρονάλντο με τον Ζιντάν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ΤF1 αποκάλυψε ότι δέχθηκε δύο προτάσεις κατά το παρελθόν από την Παρί Σεν-Ζερμέν, τις οποίες αμφότερες απέρριψε, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη "μηχανή των γκολ", Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ήξερα για το πρότζεκτ της Παρί Σεν- Ζερμέν, πριν ακόμη ξεκινήσει. Ήμουν η πρώτη επιλογή του Λεονάρντο (πριν τον Αντσελότι). Και όταν ο Κάρλο έφυγε, μου έκαναν άλλη προσφορά. Τους απέρριψα δύο φορές. Το σκέφτηκα πολύ το όλο ζήτημα. Αλλά την πρώτη φορά ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και τη δεύτερη ήταν η Τσέλσι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει τεράστια ποιότητα. Ο Λοράν Μπλαν είναι καλός προπονητής, ο Αλ- Κελαϊφί είναι ένας καλός πρόεδρος. Έχουν κερδίσει κάποια εμπειρία στο Champions League,μπορούν να το κερδίσουν."

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι όπως ο Ζιντάν για εσάς τους Γάλλους. Δεν θα υπάρξουν άλλοι σαν και αυτούς. Είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής, μία αληθινή μηχανή γκολ."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ