ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι αινιγματικές δηλώσεις του πατέρα του Πούλισιτς για τον γιο του

Dortmund's Christian Pulisic celebrates after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. Dortmund defeated Hoffenheim with 2-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Christian Pulisic celebrates after he scored his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. Dortmund defeated Hoffenheim with 2-1. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο πατέρας του Κρίστιαν Πούλισιτς ρωτήθηκε για το μέλλον του γιου του και φρόντισε να θολώσει και άλλο τα νερά σχετικά με το εάν θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ ή όχι.

Στα 20 του χρόνια ο Κρίστιαν Πούλισιτς έχει καταφέρει να αποτελεί βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας της Ντόρτμουντ, αλλά και της Εθνικής των ΗΠΑ. Το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και ήδη αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Τα τελευταία σενάρια θέλουν την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Τι σκέφτεται όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός; Αυτό ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον πατέρα του παίκτη και εκείνος έσπευσε να θολώσει ακόμα περισσότερο τα νερά. "Η Premier League είναι μία λίγκα στην οποία πάντα ήθελε να παίξει. Στις μέρες μας ελάχιστοι παίκτες παραμένουν σε όλη τους την καριέρα σε έναν σύλλογο. Οι πιθανότητες να πάει σε άλλα κλαμπ και πρωταθλήματα είναι αρκετά μεγάλες. Το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να το αποδεχθείς αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να οι παίκτες να αισθάνονται άνετα, οποιαδήποτε κι αν είναι η τελική επιλογή.

Δεν υπάρχει κανένα μαγικό φίλτρο. Είναι σωστό το να φύγει από την Ντόρτμουντ; Ποιος ξέρει. Είναι σωστό να πάει τώρα σε κάποιον άλλο σύλλογο; Πιθανότατα, να θεωρεί ότι είναι ή κάποιος άλλος να θεωρεί ότι είναι, αλλά πιθανότατα να μην υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο στο μυαλό του παίκτη" ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ