ΓΑΛΛΙΑ

Ιμπραχίμοβιτς:"Με κυνηγούν με σκούτερ στο Παρίσι"

 *** Local Caption *** TAKKER BECKHAM: Zlatan Ibrahimovic takker David Beckham for å ha reddet ham fra ville scooterjakter i Paris' gater.
*** Local Caption *** TAKKER BECKHAM: Zlatan Ibrahimovic takker David Beckham for å ha reddet ham fra ville scooterjakter i Paris' gater. AFP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ευχαρίστησε την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ τονίζοντας πως οι παπαράτσι επικεντρώθηκαν πλέον στον Άγγλο σούπερ σταρ.

Ο "Ίμπρα" εμφανίστηκε ενοχλημένος από το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι στους δρόμους του Παρισιού.

Ο Σουηδός στράικερ νιώθει ανακουφισμένος από την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς οι προβολείς της δημοσιότητας έχουν στραφεί πλέον στον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Νομίζω είναι καλό για μένα ότι ήρθε ο Μπέκαμ εδώ και έχουν επικεντρωθεί όλοι σε αυτόν. Έτσι μπορώ να ηρεμήσω λίγο", τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να προσθέσει:

"Όταν ήρθα εδώ μου είπαν πως θα είναι χαλαρά τα πράγματα αφού όταν κυκλοφορούν οι ποδοσφαιριστές στους δρόμους δεν τους ενοχλεί κανείς.

Επίσης μου είπαν πως είναι διαφορετικά σε σχέση με την Ιταλία. Όμως από την μέρα που ήρθα στην ομάδα επικρατεί το απόλυτο χάος. Με κυνηγούν πάνω σε σκούτερ και δεν βρίσκονται μόνο στους δρόμους".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ