PREMIER LEAGUE

Παγέτ: "Θα κόψω τους χιαστούς μόνος μου"

Dimitri Payet of West Ham United during the Barclays Premier League match between Sunderland and West Ham United at the Stadium of Light on September 26, 2015 in Sunderland United Kingdom ,(Photo by Steve Welsh/Getty Images)
Dimitri Payet of West Ham United during the Barclays Premier League match between Sunderland and West Ham United at the Stadium of Light on September 26, 2015 in Sunderland United Kingdom ,(Photo by Steve Welsh/Getty Images) GETTY IMAGES

Σε μια... ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε ο Ντιμιτρί Παγέτ, ύστερα από την απόφαση της Γουέστ Χαμ να απορρίψει την πρόταση της Μαρσέιγ. Οι τρομερές ατάκες του Γάλλου στην Equipe.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η δήλωση του Ντιμιτρί Παγέτ στη γαλλική Equipe, σχετικά με τη μεταγραφή του απ' τη Γουέστ Χαμ στη Μαρσέιγ. Μάλιστα, οι δύο ομάδες κάθισαν χθες (16/1) στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει τελική συμφωνία.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου θεώρησαν χαμηλή την εν λόγω προσφορά, με αποτέλεσμα να "παγώσει" η διαπραγμάτευση (σ.σ. η Μαρσέιγ πρόσφερε 25+3.5 εκατ. ευρώ).

Όπως είναι γνωστό ο Παγέτ δεν υπολογίζεται απ' τον προπονητή της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, η παραπάνω εξέλιξη δεν άφησε ευχαριστημένο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προχώρησε σε ιδιαίτερη δήλωση, μέσω της Equipe:

"Ορκίζομαι στην άκρη της ψ@@@ς μου ότι δεν θέλω να αγωνιστώ ξανά για τη Γουέστ Χαμ. Εάν δεν με πουλήσουν, θα κόψω τους χιαστούς μόνος μου", τόνισε ο Γάλλος σε ένα... παραλήρημα με τάσεις φυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Προσβλητική" προσφορά της Μαρσέιγ για Παγέτ
Καβάνι: "Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League"
"Σίριαλ" Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ