ΤΣΕΛΣΙ

"Σίριαλ" Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα

"Σίριαλ" Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα

Διαβάστε τα δεδομένα και τις εξελίξεις στο "σίριαλ" που διαδραματίζεται ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Η "ταραχή" στα αποδυτήρια της Τσέλσι, η Κίνα, η διάψευση των Λονδρέζων και ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

Ιδιαίτερα αμφίβολο μοιάζει το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι, λόγω του καυγά που είχε με τον Αντόνιο Κόντε την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος αφορούσε τη διαφωνία τους ως προς έναν τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφεραν τα αγγλικά ΜΜΕ, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας δεν... πείστηκε από τα λεγόμενα του παίκτη, κάτι που φυσικά και γνωστοποιήθηκε στον Κόντε και επέφερε την εν λόγω αψιμαχία.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (16/1), ο 28χρονος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ δημοσίευμα της Mirror υποστήριξε ότι στα αποδυτήρια έχει "διαχυθεί" εκνευρισμός και από μέρους των συμπαικτών του, εξ αιτίας της συμπεριφοράς του προς τον Ιταλό προπονητή.

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προ μερικών ημερών, και αναμένεται νέα συνάντηση με τη διοίκηση των Λονδρέζων, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το "τοπίο". Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, φημολογείται ότι βρίσκεται σε επαφή με ομάδες από την Κίνα, ενώ τον παίκτη "βολιδοσκοπούν" και οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο.

"Σίριαλ" Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα

Για την ώρα, δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί, με τους "μπλε" να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και να μιλούν για πόνο στην πλάτη του πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, εξ ου και η αιτία που έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λέστερ (14/1).

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι μια ενδεχόμενη απώλεια του Ντιέγκο Κόστα, σε ένα σημείο της σεζόν που η Τσέλσι "πατά" εξαιρετικά, ενδέχεται να βλάψει επικίνδυνα την ομάδα του Λονδίνου και τις προσδοκίες της για κατάκτηση του τίτλου.

Πάντως, σε περίπτωση απώλειας του παίκτη, η νυν πρωτοπόρος της Premier League, σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Σίριαλ" Τσέλσι - Ντιέγκο Κόστα

Ο Κόστα μετέβη στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2014, με αντίτιμο τα 38.000.000 ευρώ. Φέτος πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε μόλις 19 εμφανίσεις στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κόντε για την Κίνα και το καρφί για τους μάνατζερ
Νίκες για Μάρκο Σίλβα, Άρσεναλ και Τσέλσι
Εκτός ο Ντιέγκο Κόστα λόγω καυγά με τον Κόντε
Η Τσέλσι έδωσε αποζημίωση 36.000.000 ευρώ στον Μουρίνιο
Η Τσέλσι έλαβε έγκριση για την ανακατασκευή του "Stamford Bridge"
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ