PREMIER LEAGUE

"Προσβλητική" προσφορά της Μαρσέιγ για Παγέτ

"Προσβλητική" προσφορά της Μαρσέιγ για Παγέτ

Η Γουέστ Χαμ απέρριψε την πρώτη προσφορά της Μαρσέιγ για τον Ντιμιτρί Παγέτ, θεωρώντας προσβλητική την πρόταση που της κατατέθηκε. "Μετέωρος" ο Γάλλος στη λονδρέζικη ομάδα.

Οι άνθρωποι της Μαρσέιγ και της Γουέστ Χαμ είχαν συνάντηση, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Ντιμιτρί Παγέτ στην πρώτη. Αφότου η αγγλική ομάδα ενημέρωσε την ενδιαφερόμενη ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της πώλησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού, άκουσε και την πρώτη προσφορά από πλευράς Μαρσέιγ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Telegraph, η συγκεκριμένη προσφορά φάνηκε τόσο χαμηλή προς του ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου, που την θεώρησαν προσβλητική! Η αγγλική εφημερίδα διευκρινίζει ότι το ποσό που της προσφέρθηκε ήταν 25+3,5 εκατομμύρια ευρώ, με την ίδια να τον κοστολογεί γύρω στα 45.

Αυτά, τη στιγμή που ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, είναι έξαλλος με τον 29χρονο και λόγω αυτού, πρέπει να ληφθεί ως δεδομένο ότι δεν έχει μέλλον στα "σφυριά". Τη φετινή σεζόν, ο Παγέτ έχει πραγματοποιήσει 18 εμφανίσεις και έχει μοιράσει 7 ασίστ, για τη διοργάνωση της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορυφή η Μονακό με "4άρα" στη Μασσαλία
Συμφωνία του Παγέτ με τη Μαρσέιγ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ