ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Καβάνι: "Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League"

Καβάνι: "Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League"

Την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Έντινσον Καβάνι και αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει στο "Parc des Princes".

Τη σιγουριά του ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League, εξέφρασε ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας στο Goal.com. Ακόμα, ο Ουρουγουανός αποκάλυψε ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Το αν θα πάρεις το Champions League εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μόνο μία ομάδα μπορεί να το κατακτήσει, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί.

Εάν ένας σύλλογος διαθέτει τους καλύτερους παίκτες, δεν σημαίνει ότι θα να νικά όλα τα παιχνίδια. Δείτε για παράδειγμα τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Δύο επιθετικές ομάδες. Φαίνεται ότι δεν έχουν τύχη κόντρα στις καλύτερες, αλλά έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης".

Ακόμα, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν: "Εύχομαι αυτή τη σεζόν να το κατακτήσουμε. Αν όχι, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, ώστε να πετύχουμε τον στόχο".

Ο επιθετικός της Παρί αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στο Παρίσι: "Ένας απ' τους λόγους που με κάνουν να θέλω να παραμείνω στον σύλλογο είναι η φιλοσοφία της διοίκησης. Η ομάδα αναπτύσσεται συνεχώς κι έχει ως στόχο να κατακτήσει τίτλους. Να γίνει απ' τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου. Όλοι κάνουν εξαιρετική δουλειά και το εκτιμώ. Όλα τα παραπάνω με κάνουν να θέλω να μείνω εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Χτυπάει" και δεύτερο παίκτη της Βόλφσμπουργκ η Παρί
Φαβορί η Μπαγερν για Βεράτι λόγω Αντσελότι
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ