ΜΠΑΓΕΡΝ

Φαβορί η Μπαγερν για Βεράτι λόγω Αντσελότι

Φαβορί η Μπαγερν για Βεράτι λόγω Αντσελότι

Η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει στις προτεραιότητές της την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού τον Κάρλο Αντσελότι.

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να στοχεύει στην απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν Ζερμέν και "όπλο" της στην εν λόγω προσπάθεια αναμένεται να αποτελέσουν οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ του προπονητή της, Κάρλο Αντσελότι, και του Ιταλού μέσου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής Le Parisien.

Η γερμανική ομάδα προορίζει τον νυν μέσο των Παριζιάνων για αντικαταστάτη του Τσάμπι Αλόνσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δεδομένου ότι ο 24χρονος έχει ανανεώσει μέχρι το 2021, οι Βαυαροί θα χρειαστεί να προσφέρουν ένα ογκώδες ποσό (το ρεπορτάζ μιλά για 80.000.000 ευρώ!) στην ομάδα του Παρισιού, πράγμα που δεν συμβαδίζει με τη λογική των επενδύσεών τους.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους, ήταν εκείνη του Χάβι Μαρτίνεθ το 2012, έναντι 40.000.000 ευρώ.

Φαβορί η Μπαγερν για Βεράτι λόγω Αντσελότι

Σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν κατορθώσει ούτε φέτος να κάνει το επόμενο "βήμα" στο Champions League, η προοπτική μιας ομάδας του μεγέθους της Μπάγερν, ενδέχεται να δελεάσει τον πρώην μέσο της Πεσκάρα.

Ο Βεράτι βρίσκεται στο "Παρκ ντε Πρενς" από το καλοκαίρι του 2012, μετρώντας 181 συμμετοχές σε αυτό το διάστημα. Αποτελεί μεταγραφικό πόθο της Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται και στο "στόχαστρο" των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι 10 πιο ακριβές μεταγραφές της Μπάγερν
Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" για τη Μπάγερν
"Διπλό" με Ντράξλερ η Παρί Σεν-Ζερμέν
"Ψάχνεται" για Μόουρα η Άρσεναλ
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ