ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Χτυπάει" και δεύτερο παίκτη της Βόλφσμπουργκ η Παρί

"Χτυπάει" και δεύτερο παίκτη της Βόλφσμπουργκ η Παρί

Μετά τον Γιούλιαν Ντράξλερ, η Παρί Σεν Ζερμέν επιχειρεί να φέρει στο "Παρκ ντε Πρενς" και δεύτερο ποδοσφαιριστή της Βόλφσμπουργκ.

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ αποτέλεσε μία ηχηρή μεταγραφή από πλευράς Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι ικανή να ανεβάσει επίπεδο τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ωστόσο, η ομάδα του Παρισιού δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει σε... ησυχία τη Βολφσμπουργκ, αφού στοχεύει στην απόκτηση και δεύτερου παίκτη της και μάλιστα ενός εκ των κορυφαίων.

Ο λόγος για τον Ρικάρντο Ροντρίγκες. Τα τελευταία χρόνια, ο Ελβετός είναι ένας εκ των καλύτερων μπακ στην Bundesliga και η μεταγραφή του σε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου, θεωρείται ζήτημα χρόνου.

Πλέον, η Παρί είναι αυτή που δείχνει έτοιμη να μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του, με τη "σφραγίδα" του αθλητικού διευθυντή της, Πάτρικ Κλάιφερτ. Όπως αποκαλύπτει το France Football, ο τελευταίος θα έχει συνάντηση την τρέχουσα εβδομάδα με τους ανθρώπους των "λύκων", προκειμένου να εκκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

"Χτυπάει" και δεύτερο παίκτη της Βόλφσμπουργκ η Παρί

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επανέλθει δριμύτερος το καλοκαίρι, καθότι έχει θέσει τον 24χρονο ως νούμερο ένα προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο Ροντρίγκες πρόκειται να αντικαταστήσει τον έτερο μπακ, Μάξουελ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους Παριζιάνους με τη λήξη του συμβολαίου του, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ελβετός μεταγράφηκε από τη Ζυρίχη στη Βόλφσμπουργκ, το καλοκαίρι του 2012, με αντίτιμο 8.500.000 ευρώ. Με τη φανέλα της έχει καταγράψει 174 εμφανίσεις και 22 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Διπλό" με Ντράξλερ η Παρί Σεν-Ζερμέν
"Ψάχνεται" για Μόουρα η Άρσεναλ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ