PREMIER LEAGUE

Καθησυχαστική ανακοίνωση της Χαλ για Μέισον

Καθησυχαστική ανακοίνωση της Χαλ για Μέισον

Ο Ράιαν Μέισον βρίσκεται σε επικοινωνία με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει πλέον τεράστιες ανησυχίες, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Χαλ.

Σε καλή κατάσταση μοιάζει πως βρίσκεται η υγεία του Ράιαν Μέισον, όπως προκύπτει από τη νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε η Χαλ. Ο Άγγλος μέσος υπέστη κάταγμα κρανίου σε διεκδίκηση κεφαλιάς με τον Γκάρι Κέιχιλ στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ωστόσο οι επιπτώσεις από τον τραυματισμό δεν πρόκειται να είναι μεγαλύτερες.

Όπως ανακοίνωσαν οι "τίγρεις", επιτελείο του συλλόγου επισκέφθηκε τον 25χρονο μέσο στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και παρότι θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα κλινήρης, έχει τις αισθήσεις του και συζητάει κανονικά.

"Ο σύλλογος είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Ράιαν δέχθηκε επίσκεψη το πρωί στο νοσοκομείο 'Σεντ Μερις' από τον αρχηγό Μάικλ Ντόσον, τον γιατρό της ομάδας, Μαρκ Γουόλερ, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Ρομπ Πράις, και τον γραμματέα, Ματ Γουάιλντ".

"Ο Ράιαν μιλούσε για το περιστατικό χθες και θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό επιτήρηση στο νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες, με τον σύλλογο να παραμένει σε στενή επικοινωνία με τον Ράιαν, την οικογένειά του και το επιτελείο του 'Σεντ Μερις'".

"Ο Ράιαν και η οικογένειά του επίσης έχουν συγκινηθεί από την αμέριστη υποστήριξη που έλαβαν και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι πόσταραν θετικά σχόλια τόσο στα social media όσο και στον Τύπο τις τελευταίες 24 ώρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σοκαριστικό χτύπημα του Ράιαν Μέισον της Χαλ
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στο πλευρό του Μέισον
Επίσημο: Κάταγμα στο κρανίο ο Μέισον
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ