CHAMPIONS LEAGUE

Μίτσελ: "Έπαιξαν καλά όλοι οι παίκτες"

Μίτσελ: "Έπαιξαν καλά όλοι οι παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε τα τρία γκολ που του έδωσαν τη νίκη, με κορυφαίους όλους τους παίκτες του και όχι μόνο τον Μήτρογλου σύμφωνα με τον Μίτσελ. Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε τα τρία γκολ που του έδωσαν τη νίκη, με κορυφαίους όλους τους παίκτες του και όχι μόνο τον Μήτρογλου σύμφωνα με τον Μίτσελ.

Μεταξύ άλλων είπε ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στην "Δημόσια Τηλεόραση":

ο να κερδίσεις εκτός έδρας με τέτοιο σκορ είναι κάτι που δεν το περιμένανε και κυρίως σε αυτή τη διοργάνωση,. Παίξαμε καλά και σε άμυνα και σε επίθεση και πετύχαμε τα τρια γκολ".

Σε ερώτηση για την πολύ καλή εμφάνιση του Μήτρογλου είπε: " Φυσικά και ήταν στην μέρα του ο Μήτρογλου, όπως ήταν και ο όλος ο Ολυμπιακός.

Αν ξεκινήσουμε με τον Τερματοφύλακα μας τον Ρομπέρτο που έκανε πολλές επεμβάσεις, αλλά και άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Φουστέρ που ήρθε από τον πάγκο και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει".

"Η ομάδα έχει αρχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες της"

Λίγο αργότερα στην συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ ανέφερε πως η ομάδα άρχισε να πιστεύει στις δυνατότητές της και πήρε τη νίκη.

Μεταξύ άλλων είπε ο Μίτσελ:

Το σημείο κλειδί του παιχνιδιού: " Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλά οργανωμένοι σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε πάρει τον έλεγχο, παίξαμε πάρα πολύ καλά ξεκινώντας από την άμυνα, όπως είχαμε πει και εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις. Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα έχει αρχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες της".

Για το αν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός εννέα βαθμούς όπως είχε πει την Τρίτη: " Μακάρι να καταφέρουμε να κερδίσουμε εννέα βαθμούς. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να κάνουμε δύο νίκες ακόμα, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό με πολύ ταπεινότητα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: " Ένα ακόμα ευχαριστώ και αυτό δεν θα ήταν αρκετό. Θέλω όμως να τους ευχαριστήσω γιατί εκτός από την μεγάλη χαρά που έδειξαν ότι πήραν σήμερα, πάντα είναι στο πλευρό μας και φαίνονται να είναι πολύ περισσότεροι από ότι είναι. Τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό".

Τα βίντεο είναι από τον Δημήτρη Αβδούλο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ