FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Μέλος της διοίκησης της Φενέρ για το επεισόδιο με τον Αταμάν: "Είναι ξεκάθαρο στο πλάνο ότι οι οπαδοί μας δεν έβρισαν και το πρόσωπο που το έκανε είναι εμφανές"

Final Four 2024, Μέλος της διοίκησης της Φενέρ για το επεισόδιο με τον Αταμάν: "Είναι ξεκάθαρο στο πλάνο ότι οι οπαδοί μας δεν έβρισαν και το πρόσωπο που το έκανε είναι εμφανές"

Το βράδυ της Τετάρτης (22/5) υπήρξε ένταση στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και μερίδα οπαδών της Φενέρμαχτσε και ο Σερτάτς Κομσούογλου (μέλος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε) πήρε θέση για το συμβάν.

Ο Σερτάτς Κομσούογλου, μέλος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, πήρε θέση για το περιστατικό έντασης ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/5) όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR έφτασε στο ξενοδοχείο, περίπου 20 οπαδοί της τουρκικής ομάδας βρέθηκαν στο σημείο, αποδοκίμασαν τους παίκτες, έβρισαν τον Αταμάν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρόεδρος της Φενέρ ρωτήθηκε για το συμβάν, ωστόσο δεν απάντησε και τον λόγο πήρε ο Κομσούογλου (μέλος της διοίκησης). Όπως μεταφέρει η Fanatik, το μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας τόνισε ότι είναι ξεκάθαρο στο πλάνο πως οι οπαδοί της ομάδας του δεν έβρισαν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Είναι ξεκάθαρο στο πλάνο ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν έβρισαν και το πρόσωπο που έβρισε είναι εμφανές. Δυστυχώς οι φωνές του ανθρώπου που έβρισε έκαναν δυνατό θόρυβο".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ