FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Χαμός στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Βερολίνο, οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τον Αταμάν και προκάλεσαν την οργή του

Final Four 2024, Παναθηναϊκός: Χαμός στο ξενοδοχείο της αποστολής στο Βερολίνο, οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τον Αταμάν και προκάλεσαν την οργή του

Σκηνές μεγάλης έντασης έλαβαν χώρα ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε οι οποίοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού AKTOR και αποδοκίμασαν τον Τούρκο προπονητή και τους παίκτες των "πρασίνων".

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, περίπου 20 τον αριθμό περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR έξω από το ξενοδοχείο κατά την άφιξη της. Αποδοκίμασαν τους παίκτες, έβρισαν τον Αταμάν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, σε μια σκηνή που δεν είχαμε ξαναδεί στο πρόσφατο παρελθόν σε τέτοιου είδους διοργάνωση.

Ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση, δύο μέρες πριν τον ημιτελικό των δύο ομάδων για το Final Four της EuroLeague (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η αντίδραση του Αταμάν, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ήταν έντονη προς τους οπαδούς της Φενέρ, με χαρακτηριστικές χειρονομίες. Μάλιστα μόλις μπήκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, φώναζε έξαλλος γιατί δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός εκεί για να προστατεύσει την αποστολή των πράσινων, ούτε κάποιος σεκιούριτι.

Η οργή του Τούρκου τεχνικού ήταν τόσο μεγάλη, που φώναζε επαναλαμβανόμενα: "Πού είναι η EuroLeague; Πού είναι η EuroLeague;" Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο, όταν στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, που έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Τελικά, πρυτάνευσε η λογική και τα πνεύματα μετά από λίγο ηρέμησαν, με τους πράσινους όμως να έχουν σαφή παράπονα για το γεγονός ότι οι διοργανωτές δεν έλαβαν τα μέτρα τους για να αποφευχθεί το συγκεκριμένο συναπάντημα.

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ