ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Υπόσχεση ποιότητας: 158 δισ. χιλιόμετρα Kia με 7ετή εγγύηση

Υπόσχεση ποιότητας: 158 δισ. χιλιόμετρα Kia με 7ετή εγγύηση

Η Kia Motors Europe έφθασε να έχει πουλήσει τρία εκατομμύρια οχήματα που φέρουν την επταετή εγγύησή της κι αυτό σημαίνει υπόσχεση ποιότητας της μάρκας.

Όταν η κορεατική Kia ήρθε στην Ευρώπη, ήρθε για να την κατακτήσει και όχι απλά για να έχει μια απλή παρουσία. Κατασκευάσε εργοστάσιο στην Σλοβακία (Ζιλίνα), έστησε τα κεντρικά της γραφεία και το κέντρο σχεδιασμού στη Φρανκφούρτη και ήταν η πρώτη στα τέλη του 2006, όταν έδωσε εγγύηση 7 χρόνια για τον κινητήρα της, με την εισαγωγή της πρώτης γενιάς Kia cee'd.

Μάλιστα, αυτή η επταετής εγγύηση από το 2010 κάλυψε εξ ολοκλήρου το αυτοκίνητο, "προφυλακτήρα – προφυλακτήρα" όπως λέμε, ενώ ήταν και πλήρως μεταβιβάσιμη από τον ιδιοκτήτη στο επόμενο. Αυτό το καθεστώς παραμένει.

Η Kia Motors Europe, λοιπόν, έφθασε να έχει πουλήσει τρία εκατομμύρια οχήματα που φέρουν την επταετή εγγύησή της κι αυτό σημαίνει υπόσχεση ποιότητας της μάρκας.

Από το 2010, η Kia εκτιμά ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 158 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα στο τιμόνι με εγγύηση - ισοδυναμούν με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια περιπλανήσεις της Γης γύρω από τον Ισημερινό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα οχήματα εξέλιξης καλύπτουν εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών πριν από την παραγωγή και δοκιμάζονται σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε όλες τις οδικές επιφάνειες στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ