ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θα παίξει μπάλα με την Τσέλσι η Hyundai

Θα παίξει μπάλα με την Τσέλσι η Hyundai

Το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι των εμφανίσεων της Τσέλσι, από την επόμενη σεζόν μέχρι το 2022.

Η σχέση της Hyundai με το ποδόσφαιρο, είναι ιδιαίτερα έντονη εδώ και 20 χρόνια, και όσοι παρακολουθούν Μουντιάλ το διαπιστώνουν εύκολα, διότι είναι εκ των μεγάλων χορηγών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Τώρα, η εταιρεία εισέρχεται και σε συλλογικό επίπεδο, ανακοινώνοντας συνεργασία με την Τσέλσι, που έχει κατακτήσει 5 φορές το πρωτάθλημα της Premier League

Το λογότυπο της Hyundai θα κοσμεί το μανίκι των εμφανίσεων της Τσέλσι, από την επόμενη σεζόν μέχρι το 2022.

Κατά τη διάρκεια της χορηγικής σχέσης, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Τσέλσι για να αναπτύξει μια σειρά πρωτοβουλιών και πλεονεκτημάτων για τους φιλάθλους του συλλόγου, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας της να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Μάλιστα, ο Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor δήλωσε ότι: "Μαζί με την υπάρχουσα συνεργασία με τη Λυόν, σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας πανευρωπαϊκής χορηγικής προσέγγισης που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη".

Το λογότυπο της νέας φανέλας θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου καθώς η Τσέλσι θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για φιλικό αγώνα με την Περθ Γκλόρι...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ