ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan Xmotion: Πρόγευση από το μέλλον…

Nissan Xmotion: Πρόγευση από το μέλλον…

Με μακρά ιστορία σε Crossovers και SUVs μοντέλα, η Nissan αποκάλυψε το πρωτότυπο Xmotion, με ογκώδη φτερά, που πλαισιώνονται από ζάντες και ελαστικά παντός εδάφους.

Εντυπωσιακή παρουσία από τη Nissan, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Με μακρά ιστορία σε Crossovers και SUVs μοντέλα, η ιαπωνική μάρκα αποκάλυψε το πρωτότυπο Xmotion, με ογκώδη φτερά, που πλαισιώνονται από ζάντες και ελαστικά παντός εδάφους. Το εξωτερικό του Xmotion, αποτελεί "παράθυρο" στην επόμενη γενιά των SUV της Nissan.

Με το μακρύ μεταξόνιο, τους τροχούς και τα ελαστικά που ωθούνται στα άκρα των γωνιών, το Xmotion concept επιτρέπει τη δημιουργία μιας νέας διάταξης επιβατών  τύπου "4 + 2". Διαθέτει τρεις σειρές ξεχωριστών καθισμάτων και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για δύο ζευγάρια, όπου στην τρίτη σειρά μπορούν να φιλοξενηθούν δύο παιδιά ή τα κατοικίδιά τους. Στον τομέα της τεχνολογίας, στο πρωτότυπο, η Διεπαφή Ανθρώπου και Μηχανής (HMI), όπως και ο σχεδιασμός του οχήματος, είναι πολύ απλά.

Για παράδειγμα, η εναλλαγή  από τη λειτουργία αυτόνομης οδήγησης ProPILOT, στη λειτουργία χειροκίνητης οδήγησης και αντίστροφα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το PD Commander, που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και στο φουτουριστικό τιμόνι. Στο εσωτερικό εντυπωσιάζουν τα επτά τμήματα ψηφιακής οθόνης. Οι τρεις κύριες οθόνες και οι οθόνες του αριστερού και του δεξιού άκρου, καλύπτουν το πλάτος του πίνακα οργάνων. Υπάρχει επίσης, ένας "ψηφιακός καθρέπτης" στην οροφή, καθώς και μια κεντρική οθόνη στην κονσόλα.

Εξάλλου, οι οθόνες και το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, μπορούν να ελεγχθούν με χειρονομίες ή κινήσεις των ματιών. Οι διαισθητικοί έλεγχοι και το σύστημα φωνητικών εντολών, επιτρέπουν στον οδηγό να εστιάσει στην οδήγηση, προσφέροντας πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες με έξυπνο, εύκολο και ασφαλή τρόπο…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24