ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο ελαστικό για τα πολύ δύσκολα

Νέο ελαστικό για τα πολύ δύσκολα

Για εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις, για SUV & Pick Up οχήματα, η Yokohama εμπλουτίζει τη γκάμα της σειράς «GEOLANDAR» με ένα νέο ελαστικό Mud Terrain, με την κωδική ονομασία «GEOLANDAR M/T G003».

Ηδη λανσαρίστηκε και στη χώρα μας, μετά τη παρουσίασή του στο εξωτερικό και θα είναι διαθέσιμο σε 37 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες. Το ολοκαίνουργιο ελαστικό «GEOLANDAR M/T G003», είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της off-road οδήγησης και εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και αποτελεί το τελευταίο μέλος της σκληροτράχηλης σειράς ελαστικών GEOLANDAR της ιαπωνικής μάρκας.

Με επιθετικό σχεδιασμό πλευρικού τοιχώματος, τεχνολογία GEO-SHIELD, που δημιουργεί ένα ισχυρότερο ελαστικό ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες εκτός δρόμου, και μια ειδική ένωση τριπλού πολυμερούς, το «GEOLANDAR M/T G003» δείχνει αμέσως τις διαθέσεις του.

Προσφέρει μέγιστη απόδοση και άριστη πρόσφυση σε όλα τα εδάφη, από την καθημερινή οδήγηση των αυτοκινητόδρομων, έως και σε απότομα βράχια, λασπώδη μονοπάτια και άμμο.

Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Yokohama.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ