ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξεκινούν στην Αθήνα οι δοκιμές των Jeep

Ξεκινούν στην Αθήνα οι δοκιμές των Jeep

Μετά τα επιτυχημένα Σαββατοκύριακα στο Λιβάδι Παρνασσού, τον χειμώνα, η Jeep επαναφέρει για το καλοκαίρι τις δοκιμές οδήγησης των μοντέλων της, στην παραδοσιακή πίστα της Γλυφάδας.

Εκεί, από το Σάββατο 28 Απριλίου, θα μπορούν να νιώσουν την Go Anywhere – Do Anything, αίσθηση που για περισσότερα από 75 χρόνια προσφέρουν τα Jeep.

Στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Jeep Compass αλλά και του Jeep Renegade, θα νιώσουν από πρώτο χέρι, πώς τα Jeep έχουν ενσωματώσει και εξελίξει την κληρονομιά δεκαετιών, όχι απλά για να μην σταματούν πουθενά, αλλά για να υπερβαίνουν κάθε εμπόδιο με ασφάλεια, άνεση και premium αίσθηση.

Οι οδηγοί και τα Jeep, θα περάσουν από βαθιές παγίδες νερού και λάσπης, θα κάνουν τραμπάλα, ανάβαση, κατάβαση και πλευρική κίνηση σε μεγάλες κλίσεις, αλλά θα κινηθούν και σε έντονα βραχώδες περιβάλλον, δοκιμασίες που τα Jeep έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν χωρίς κόπο, αποδεικνύοντας έτσι την ιστορική υπεροχή τους στην εκτός δρόμου κίνηση.

Τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Jeep Camp, στο κατάστημα της Jeep AutoOne στην Γλυφάδα θα βρίσκεται και το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται διεξοδικά για τα μοντέλα αλλά και τα πολύ φιλικά άτοκα προγράμματα χρηματοδότησης που προσφέρονται για την απόκτησή τους.

Όσοι θέλουν να βιώσουν αυτή την εμπειρία, μπορούν να απευθυνθούν στη Jeep – AutoOne Γλυφάδα, Jeep – AutoOne Αμαρουσίου και Jeep Camp Γλυφάδας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ