ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιδού λοιπόν η τριθέσια McLaren BP23

Ιδού λοιπόν η τριθέσια McLaren BP23

Έχοντας το κωδικό όνομα BP23, το βασικό χαρακτηριστικό του νέου βρετανικού supercar είναι η 3θέσια σχεδιαστική φιλοσοφία και ο εφοδιασμός του με τον 4.0 lt V8 twin-turbo κινητήρα της νέας 720S.

Η McLaren παρουσιάζει τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου της μοντέλου, το οποίο αποτελεί μέρος της σειράς Ultimate Series και που αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2019.

Έχοντας το κωδικό όνομα BP23, το βασικό χαρακτηριστικό του νέου βρετανικού supercar είναι η 3θέσια σχεδιαστική φιλοσοφία, την οποία έφερε για πρώτη φορά το παλαιότερο και πολύ αγαπητό μοντέλο F1.

Και εδώ η θέση του οδηγού βρίσκεται στο μέσον της καμπίνας, με τους υπόλοιπους δύο επιβάτες να κάθονται δεξιά και αριστερά του, λίγο πιο πίσω από αυτόν.

Σε ότι αφορά τις πληροφορίες για τον κινητήρα, η McLaren έχει ανακοινώσει λίγα στοιχεία. Τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά αναφέρουν ότι η BP23 θα εφοδιάζεται με τον 4.0 lt V8 twin-turbo κινητήρα της νέας 720S, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα.

Η συνολική ισχύς αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.000 ίππους…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα σκύλου για σένα

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα για σένα; Γιατί τα σκυλιά μοιάζουν με τα αφεντικά τους; Eιδικοί απαντούν στις ερωτήσεις που θα χτίσουν πιο ξεχωριστή σχέση της ζωής σου.

Μηχανάκια, η μεγαλύτερη μάστιγα των ελληνικών δρόμων

Μερικές φορές, δύο τροχοί αρκούν για να προκαλέσουν χάος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24