ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Renault τρέχει στο... διαδίκτυο

Η Renault τρέχει στο... διαδίκτυο

Η Renault Sport Racing πρωτοπορεί ενώνοντας τις δυνάμεις της με μία εκ των πιο ισχυρών ομάδων στο χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών.

Η Renault, έχει συνδέσει το όνομά της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τη Formula 1. Τώρα, με τη ραγδαία ανάπτυξη των διαδικτυακών αγώνων αυτοκινήτου, η Renault Sport Racing πρωτοπορεί ενώνοντας τις δυνάμεις της με μία εκ των πιο ισχυρών ομάδων στο χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών, τη Γαλλική Team Vitality, συνθέτοντας την Renault Sport Team Vitality, η οποία το 2018 θα λάβει μέρος σε διαδικτυακά πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το Rocket League Championship Series Europe και πιθανά το πρωτάθλημα Formula 1 eSports Series. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Renault Sport Racing, θα παρέχει στους οδηγούς της διαδικτυακής ομάδας πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της στο Enstone, της Αγγλίας, ώστε να προπονηθούν από τους εργοστασιακούς οδηγούς και τους μηχανικούς της ομάδας.

Τα eSports κερδίζουν συνεχώς έδαφος, με τους συμμετέχοντες να υπολογίζονται στα 385 εκατομμύρια, ενώ εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους έχουν επενδύσει στο συγκεκριμένο χώρο μέσα στο 2017 517εκ. δολάρια, ποσό που αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2020.

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24