ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Hyundai πέτυχε το καλύτερο εξάμηνο στην ευρωπαϊκή της ιστορία

Η Hyundai πέτυχε το καλύτερο εξάμηνο στην ευρωπαϊκή της ιστορία

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις στη γηραιά ήπειρο το πρώτο εξάμηνο του 2017 για τη Hyundai.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), η Hyundai πέτυχε εξαιρετική επίδοση πωλήσεων, πραγματοποιώντας 270.921 ταξινομήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 - μια αύξηση της τάξεως του 3,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016.

Η νέα σειρά μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του νέου Hyundai i30 σε 5-θυρο και Tourer αμάξωμα, συνέβαλε στη σταθερή ανάπτυξη της μάρκας. Η εταιρεία έχει επίσης μεγάλες προσδοκίες για περαιτέρω ανάπτυξη, μετά την παγκόσμια παρουσίαση των i30 N και i30 Fastback.

"Χάρη στην ανανεωμένη γκάμα μοντέλων με επίκεντρο τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, επιτύχαμε ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017", δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. "Η επέκταση ειδικότερα της σειράς i30 θα συνεχίσει να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη Hyundai Motor, καθώς στόχος μας είναι να γίνουμε η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη".

Σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2016, οι πωλήσεις της Hyundai Motor στην Ευρώπη αυξήθηκαν σταθερά. Η ζήτηση των πελατών για τα αυτοκίνητα Hyundai τονώθηκε αισθητά καθώς η εταιρεία έχει ανανεώσει και επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της.

Συγκεκριμένα, οι εντυπωσιακές πωλήσεις στη Γαλλία (+18%), Ισπανία (+10%) και Πολωνία (+17%) υπογραμμίζουν τις ισχυρές συνολικά επιδόσεις στην Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία παραμένουν οι κορυφαίες αγορές για τη μάρκα στην Ευρώπη, με τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων και συνεπή αύξηση 4% και 6% αντίστοιχα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ