ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ελίν χρυσός χορηγός στo Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Η ελίν χρυσός χορηγός στo Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Για 5η συνεχή χρονιά, η ελίν ήταν Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο.

Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.) για 5η συνεχή χρονιά, είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στην έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, μιας εκ των σημαντικότερων και μεγαλύτερων εκθέσεων που διοργανώνονται παγκοσμίως για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η έκθεση εγκαινιάσθηκε από τον πρόεδρο τoυ Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, Μ. Σκουλικίδη, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κυρίου Π. Κουρουμπλή, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Ναυπλιέων, Δ. Κωστούρου. Συμμετείχαν 107 σκάφη αναψυχής, πολλά εκ των οποίων είναι από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες.

Η έκθεση Mediterranean Yacht Show διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού (G.Y.A.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου.

Η ελίν, με την παρουσία της στην έκθεση Mediterranean Yacht Show, επιβεβαιώνει τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στον θαλάσσιο τουρισμό, ένα κλάδο με μεγάλη δυναμική που κάθε χρόνο ελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Η εταιρία εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς στον συγκεκριμένο χώρο χάρη στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών και ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

Μέσω των 137 παράκτιων και νησιωτικών πρατηρίων ελίν, αλλά και των πρωτοποριακών σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις μαρίνες Φλοίσβου, Κέρκυρας (Γουβιά), Sani Resort, Porto Carras, Olympic Marine Λαυρίου και Λευκάδας, προσφέρει πληθώρα σίγουρων και ασφαλών επιλογών σε κάθε καπετάνιο που θέλει να εφοδιασθεί με καύσιμα και λιπαντικά για το ταξίδι του.

driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24