ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Abarth σε αγώνες πίστας και ράλι

Η Abarth σε αγώνες πίστας και ράλι

Στην τελετή απονομής των βραβείων του Abarth Selenia 2017 Trophy, έγινε παρουσίαση των πλάνων της μάρκας για τους αγώνες το 2018, που έχουν επικεντρωθεί, όσον αφορά τα ράλι,σε ένα φιλόδοξο διεθνές πλάνο.

Στην τελετή απονομής των βραβείων του Abarth Selenia 2017 Trophy, η οποία έλαβε χώρα στο Officine Abarth, ο Luca Napolitano, Head of EMEA Fiat and Abarth Brand, και ο Fabio Migliavacca, head of Racing, παρουσίασαν το Abarth 124 spider στον νικητή του Abarth 124 rally Selenia Trophy, Fabrizio Andolfi Junior, και τα χρηματικά βραβεία στον κάτω των 23 ετών νικητή, Andrea Modanesi, και τον νικητή του σιρκουί αγώνων Abarth Selenia Trophy, Cosimo Barberini.

Η περίσταση ήταν επίσης ιδανική ευκαιρία για την παρουσίαση των πλάνων της μάρκας για τους αγώνες το 2018, που έχουν επικεντρωθεί, όσον αφορά τα ράλι, σε ένα φιλόδοξο διεθνές πλάνο που σχετίζεται με το FIA R-GT Cup, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την εθνική σειρά στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όσον αφορά τους αγώνες πίστας, στο Abarth Selenia Trophy και στο Ιταλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα F4.

Τα σχέδια της Abarth για τους αγώνες του 2018 περιλαμβάνουν ταχύτητα και ράλι. Το Abarth 124 rally είναι ένας κύριος παίκτης, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά επίσης και στο εξωτερικό, με το νέο "Abarth 124 rally Selenia International Challenge" και κίνητρα για ανταγωνισμό τόσο στο FIA R-GT Cup, όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα που θα λάβουν χώρα στην Ευρώπη.

Επίσης, το Abarth Selenia Trophy θα πραγματοποιηθεί για 10η φορά με τα αυτοκίνητα Abarth 695 Assetto Corse Evoluzione και Abarth 500 Assetto Corse. Φέτος, η μάρκα θα εστιάσει σε οδηγούς κάτω των 18 ετών στο Abarth Selenia Trophy και στο F4 που πριμοδοτούνται από τα πρωταθλήματα της Abarth στην Ιταλία και στην Γερμανία...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ