ΤΕΝΙΣ

Η μεγάλη επιστροφή της Σερένα

Η μεγάλη επιστροφή της Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση την ερχόμενη εβδομάδα περίπου δώδεκα μήνες μετά την κατάκτηση του Γουίμπλεντον.

Καλή η Να Λι, αλλά η επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς δίνει... ζωή στο γυναικείο επαγγελματικό τένις. Η κάτοχος 13 Grand Slam τίτλων θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνιση της στην ενεργό δράση την ερχόμενη εβδομάδα στο Ίστμπουρν.

Στόχος είναι η εξασφάλιση αγώνων στα πόδια της, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Γουίμπλεντον. Το τρίτο Grand Slam της χρονιάς ήταν το τελευταίο τουρνουά της Αμερικανίδας.

"Οι προηγούμενοι δώδεκα μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι και έχτισαν το χαρακτήρα μου. Είναι τόσα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους μου και τους οπαδούς μου για την υποστήριξη τους. Η Σερένα επέστρεψε"!, τόνισε η πρώην Νο1 στον κόσμο που πλέον βρίσκεται στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Ίστμπουρν η Γουίλιαμς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στις καλύτερες παίκτριες της WTA Tour με τη νικήτρια στο Ρολάν Γκαρός, τη Λι να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Βρίσκεται σε άψογη φυσική κατάσταση, καθώς γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Μακί Σίλστοουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ