ΠΟΛΟ

Οι κλήσεις για Μαυροβούνιο & Κροατία

Οι κλήσεις για Μαυροβούνιο & Κροατία
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε 22 αθλητές για τις αναμετρήσεις με το Μαυροβούνιο και την Κροατία για την προκριματική φάση του World League.

Η εθνική ανδρών ολοκληρώνει τη συμμετοχή της στο World League με αντιπάλους δύο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία και την αργυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Μαυροβουνίου.

Την ερχόμενη Τετάρτη (27/3) το Μαυροβούνιο έρχεται στο "Παπαστράτειο" και το επόμενο Σάββατο (30/3) η Κροατία υποδέχεται την εθνική μας στη Ριέκα.

Ο αρχηγός Χρήστος Αφρουδάκης είπε σχετικά με τους αγώνες: " Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη απαίτηση στην ομάδα γι’ αυτά τα παιχνίδια. Στόχος όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες δυνατές ομάδες, είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αφού είμαστε μια ανανεωμένη και νεανική ομάδα. Δεν έχει ουσία το αποτέλεσμα των αγώνων αυτών".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε τους:

Αφρουδάκης Χρ., Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μιράλης, Μιμίδης Στ. (ΝΟ ΧΙΟΥ), Χρυσοσπάθης, Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Παπαδόγκωνας, Παρασκευόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Γούβης (ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ), Γαλανόπουλος (ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ