ΠΟΛΟ

Στην εθνική ανδρών ο Κεχαγιάς

Στην εθνική ανδρών ο Κεχαγιάς
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της εθνικής εφήβων, Σάκης Κεχαγιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ανδρών και διαδέχεται τον Ντράγκαν Άντριτς.

Το επιτυχημένο πλάνο με τον Γιώργο Μορφέση, ο οποίος προπονεί την εθνική γυναικών και την εθνική ανδρών, ακολούθησε η κολυμβητική ομοσπονδία (ΚΟΕ) στην εθνική ανδρών.

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση καλύφθηκε η άδεια θέση του Ντράγκαν Άντριτς στην ανδρών με τον πρώην συνεργάτη του Μορφέση, Σάκη Κεχαγιά (δεύτερος από αριστερά στη φωτό) να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο 37χρονος τεχνικός που οδήγησε την εθνική εφήβων στην κατάκτηση της 5ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ, έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής σχολίασε " νιώθω μεγάλη χαρά, όπως είναι φυσικό. Νιώθω επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη η τιμή το ίδιο και η ευθύνη.

Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες στο τιμ της Εθνικής ομάδας, υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε υπεύθυνα, μεθοδικά και με μεγάλη θέληση, για το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Αποστολή του νέου προπονητή είναι η σταδιακή ανανέωση στην εθνική ανδρών με τη λεγόμενη παλιά φρουρά, τους Ολυμπιονίκες της Αθήνας, να αποσύρονται από την εθνική μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Τον νέο προπονητή περιβάλλει με εμπιστοσύνη ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος που δήλωσε από την πλευρά του: "Η ομοσπονδία έχει εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα αφοσίωσης και αγάπης για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και φυσικά διαθέτουν φιλοδοξίες για διάκριση. Η απόφαση μας αυτή συνάδει φυσικά και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικότερα".

Συνεργάτης του κ.Κεχαγιά θα είναι ο Κώστας Βαμβακάρης, άμεσος συνεργάτης του Άντριτς, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στις αναμετρήσεις του World League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ