ΠΟΛΟ

Διπλό στην Τουρκία η εθνική

Διπλό στην Τουρκία η εθνική
INTIME SPORTS

Η εθνική ανδρών νίκησε με 15-4 την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, διπλασιάζοντας τις νίκες της στο World League. Πρώτη νίκη για Σάκη Κεχαγιά.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της μετά από τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά την ήττα από την Κροατία στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη (30/2), η εθνική ανδρών πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μέσα στο 2013.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 15-4 της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου του World League.

Aυτή είναι η δεύτερη νίκη της ελληνικής ομάδας στον όμιλο (σ.σ. και η προηγούμενη ήταν με αντίπαλο την Τουρκία) και πλέον κοιτάζει τον εντός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο στις 27 Μαρτίου.

Μετά την παρθενική νίκη του ως ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών ο Σάκης Κεχαγιάς εξήγησε: " Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σαν να ήταν μοναδικό. Τα παιδιά είχαν ενέργεια και συγκέντρωση. Για τα νεότερα παιδιά της ομάδας, το παιχνίδι, πρόσφερε εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον. Η ομάδα βγάζει υγεία εντός και εκτός πισίνας και με τον τρόπο αυτό θα βαδίσουμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Σολανάκης σημείωσε το πρώτο του γκολ στην πρώτη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα. Γκολ πέτυχε στην επιστροφή του στην ομάδα και ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-3, 0-2, 1-5

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι: Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας, Κολόμβος 3, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Καπότσης, Σολανάκης 1, Τίγκας, Γαλανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ