STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση φερόμενο μέλος του ΑΣ Άρης για παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του Άρη
Οι οπαδοί του Άρη ΙΝΤΙΜΕ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κάλεσε φερόμενο μέλος του Ερασιτέχνη Άρη για την παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων στο ντέρμπι της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League είναι προ των πυλών, με το παιχνίδι που κεντρίζει τον ενδιαφέρον να είναι το κυριακάτικο (19/5, 20:00) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο "Κλέανθης Βικελίδης", εκεί που θα κριθεί εν πολλοίς ο τίτλος του πρωταθλήματος.

Η ΔΕΑΒ, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις, κάλεσε σε ακρόαση φερόμενο μέλος του ΑΣ Άρη, για την παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, αναφορικά με τον αγώνα των "κίτρινων" με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά η κλήση της ΔΕΑΒ

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 φυσικό πρόσωπο, φερόμενο μέλος του ΑΣ ΑΡΗΣ, για παρότρυνσή του σε πρόκληση επεισοδίων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, η οποία φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τον επικείμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 19-05-2024 στο γήπεδο "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ", στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ