MOTORSPORTS

Το μέλλον της μοτοσυκλέτας και του καρτ στο 7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ

Το μέλλον της μοτοσυκλέτας και του καρτ στο 7ο Motor Festival στο ΟΑΚΑ

Το τριήμερο 26-28 Μαΐου η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης το "7o Motor Festival" θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Motor Festival που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 26 έως 28 Μαΐου έχει αρχίσει να μετρά για τα καλά. Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, που αποφάσισε να «αγκαλιάσει» την εκδήλωση.

Μάλιστα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, θα συνοδεύσουν στην αυλαία του 7ου Motor Festival την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 19:00 οι μικροί ήρωες της μοτοσυκλέτας και του καρτ.

Το λαμπρό μέλλον της μηχανοκίνησης θα εκπροσωπηθεί στο ΟΑΚΑ μέσω του καρτ και της μοτοσυκλέτας. Παιδιά από τεσσάρων έως οχτώ ετών, ο Πέτρος, ο Νικόλας, ο Κωνσταντίνος και η παρέα τους θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα δείξουν το δρόμο της αρένας για όλους τους αθλητές της μηχανοκίνησης. Δεξιοτεχνίες, επιδείξεις και όλα τα θεάματα από τον χώρο του Ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι το «μενού», που θα απολαύσουν όσοι αποφασίσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς «αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διοργανώτρια εταιρία, Magic Lamp, η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ο δήμος Αμαρουσίου και συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης.

Η ιδέα του Motor Festival είναι να φέρει κοντά όλο τον κόσμο και να μπολιάσει στους νέους φίλους και λάτρεις της μηχανοκίνησης την ιδέα πως η τρέλα μπορεί να γίνει χόμπι, το χόμπι άθλημα και το άθλημα πρωταθλητισμός. Αλλά όλα αυτά με ασφάλεια, οργανωμένα και σε χώρους που επιτρέπουν την εξέλιξη αυτή. Αυτό είναι το Motor Festival, μια γιορτή που ενώνει το χθες, το σήμερα και το μέλλον της μηχανοκίνησης όπως κανένας άλλος».

Το Motor Festival, η μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης, υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου, είναι το πιο «καυτό» και αναμενόμενο γεγονός για όλη την Ελλάδα, αφού οι επισκέπτες και οι αθλητές που συμμετέχουν θα είναι από δεκάδες μέρη όλης της χώρας και όχι μόνο, αφού, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, θα εμφανιστεί και ο Πάμπος Χαραλάμπους, ο πρωταθλητής Κύπρου και Πανευρωπαϊκά καταξιωμένος αθλητής του Drift.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ