MOTORSPORTS

Ο Pol Espargaro στην KTM!

Στην ΚΤΜ θα είναι ο Pol Espargaro και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Bradley Smith.

H συνύπαρξη του Pol Espargaro με τον Bradley Smith θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη μιας και μετά την Tech 3 στην οποία συνεργάζονται τα τελευταία τρία χρόνια, θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί και στην KTM, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την είσοδό της στη μεγάλη κατηγορία από το 2017.

Τόσο ο Βρετανός όσο και ο Ισπανός υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αυστριακή εταιρεία η οποία συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της RC16.

"Τόσο ο Pol όσο και ο Bradley ταιριάζουν γάντι στην KTM. Και με τον Mika Kallio στο δυναμικό μας έχουμε έναν τρομερά ενθουσιώδη και άξιο δοκιμαστή", είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της KTM Motorsport, Pit Beirer. "Δουλεύοντας με την KTM θα είναι τρελά σκληρό, αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψω. Μου έδειξαν παράλληλα ότι είναι έτοιμοι να δουλέψουν", είπε από την πλευρά του ο Ισπανός ο οποίος είχε πρόταση και από την Avintia Ducati.

Σε ό,τι αφορά στην Tech 3, έχει ήδη ανακοινώσει την πρόσληψη του Jonas Folger για το 2017 και τώρα αναζητά και τον αναβάτη που θα πάρει τη θέση του Pol Espargaro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Όλο και καλύτερη η KTM RC16
Με Marquez μέχρι το 2018 η Honda!
Σε καλό δρόμο η KTM ενόψει 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ