Κοπή βασιλόπιτας της "Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ"

Κοπή βασιλόπιτας της "Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ"

Η κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν τα μέλη της "Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ" ήταν μια ευκαιρία για συναντηθούν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν και να απονεμηθούν τα έπαθλα στους διακριθέντες του "Κυπέλλου Regularity ΦΙΛΠΑ 2016".

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν τα μέλη της "Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ" ("Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας") ήταν μια ευκαιρία για συναντηθούν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν και να απονεμηθούν τα έπαθλα στους διακριθέντες του "Κυπέλλου Regularity ΦΙΛΠΑ 2016".

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ

Εκτός από τα παραπάνω, ήταν μια ευκαιρία για να γίνει απολογισμός των πεπραγμένων τόσο της "ΦΙΛΠΑ" ("Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου") -η οποία είναι το μεγαλύτερο σωματείο-μέλος της "Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ"- όσο και των υπόλοιπων μελών που απαρτίζουν την τελευταία.

Ο κ. Δημήτρης Βερναρδάκης, Πρόεδρος της "ΦΙΛΠΑ", στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα αγώνων που έχει καταρτιστεί για το 2017 αλλά και την πρόθεση και άλλων λεσχών παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών να ενταχθούν στην Ομοσπονδία, υποβάλλοντας την αντίστοιχη αίτηση.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχουν αρχίσει συνομιλίες με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ώστε να βρεθούν λύσεις για θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, αλλά και το πώς θα αναπτυχθεί περαιτέρω ο χώρος.

Μάλιστα, παρών στην εκδήλωση ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, Διευθυντής υφυπουργού στο Υπουργείο, ο οποίος απένειμε τα κύπελλα στους διακριθέντες του Κυπέλλου Ράλλυ "Regularity" για το 2016.

Ο κ. Βερναρδάκης ανακοίνωσε, επίσης, ότι για το 2017 θεσπίστηκε ο διαχωρισμός των πληρωμάτων που συμμετέχουν στο Κύπελλο με σύγχρονα όργανα μετρήσεων -όσα επιτρέπονται από τον Κανονισμό- και σε αυτά που θα αγωνίζονται με τον "παραδοσιακό" τρόπο, δηλαδή να υπολογίζει το πλήρωμα την ταχύτητα του οχήματος κάθε φορά.

Σε ό,τι αφορά την διαδικασία απονομής επάθλων, βάσει του Κανονισμού της "ΦΙΛΠΑ" βραβεύτηκαν οδηγοί και συνοδηγοί που κατετάγησαν στις πρώτες έξι θέσεις της Γενικής Κατάταξης για την περσινή χρονιά, καθώς και οι πρώτοι οδηγοί και συνοδηγοί στην  Κατηγορία "Ε" (οχήματα από 1/1/1946 έως 31/12/1960 , την Κατηγορία "F" (oχήματα από 1/1/1961 έως 31/12/1970) και την Κατηγορία "G" (οχήματα από 1/1/1971 έως τη συμπλήρωση της τριακονταετίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Η Έκθεση μοτοσυκλέτας επιστρέφει!
Νέος τιμοκατάλογος και νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAT
Η BMW ξεπέρασε τους 10.000.000 followers στο Instagram
Όλες οι νέες τιμές των ΙΧ στον υπολογιστή σας!
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Η Mikri Ollandeza δεν έχει τίποτα να κρύψει από την εφορία

Τη λένε Δανάη, προτιμά τα μπέργκερ απ' το modeling, κάνει ταξιδιωτικά vlogs παρέα με το Δημήτρη και πληρώνει κανονικά τους φόρους της ως Youtuber.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγκλημα στα Πατήσια: Στον κύκλο της 32χρονης ψάχνουν τον δολοφόνο

Δεν συσχετίζουν οι Αρχές το επάγγελμα της άτυχης 32χρονης με την δολοφονία. Δύο τα βασικά σενάρια που εξετάζονται. Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας ήταν είτε προσωπικά είτε η ληστεία

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24