ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Αταμάν "έκοψε" τους Σμιθ και Ντέντμον για πειθαρχικούς λόγους

Ο Αταμάν "έκοψε" τους Σμιθ και Ντέντμον για πειθαρχικούς λόγους

Χωρίς του Ρας Σμιθ και Τζάστιν Ντέντμον θα παραταχθεί η Γαλατάσαραϊ στον αγώνα με την Νταρουσάφακα (18/11, 19:00), αφού αμφότεροι τέθηκαν -μέχρι νεωτέρας- εκτός ομάδας για πειθαρχικούς λόγους.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού αποδεικνύεται μια απλή παρένθεση για τη Γαλατάσαραϊ, η οποία επέστρεψε στο γνωστό φετινό προβληματικό της πρόσωπο. Τόσο γιατί έχασε με "κάτω τα χέρια" από τη Ζάλγκιρις, όσο κι επειδή έχει ουκ ολίγα εσωτερικά θέματα να λύσει.

Όπως μεταδίδουν στην Τουρκία, τόσο ο Ρας Σμιθ όσο και ο Τζάστιν Ντέντμον τέθηκαν εκτός έδρας μέχρι νεωτέρας, κατόπιν απόφασης του Εργκίν Αταμάν, για πειθαρχικούς λόγους. Ο πρώτος είναι εδώ και καιρό στο "κάδρο" από τον προπονητή της "τσιμ μπομ" , με τη σχέση των δύο ανδρών να είναι -το λιγότερο- κακή. Εσχάτως, πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον δεύτερο, στον οποίο καταλογίζεται πως εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο του Κάουνας, μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις, να διασκεδάζει.

Κι αν υπάρχει η άποψη πως δεν διασκέδαζε, παρά μόνο επισκέφτηκε κάποιους φίλους του που μένουν στην πόλη (σ.σ.: στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ζάλγκιρις), στο "στρατόπεδο" της Γαλατάσαραϊ δεν δείχνουν να συγκινούνται από αυτό, θέτοντας (και) αυτόν προ των ευθυνών του. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν, το πρόβλημα είναι πως " έφυγαν από το ξενοδοχείο της ομάδας δίχως να πάρουν τη σχετική άδεια".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ