ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν: "Ο Σμιθ παίζει άθλια"!

Αταμάν: "Ο Σμιθ παίζει άθλια"!

Ο Εργκίν Αταμάν άσκησε δριμεία κριτική στον Ρας Σμιθ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αμερικανός γκαρντ παίζει άθλια εδώ και πέντε εβδομάδες!

Όταν το καλοκαίρι η Γαλατασαράι άνοιγε το χρηματοκιβώτιό της και έδινε περίπου 1 εκατ. δολάρια στον Ρας Σμιθ για να τον φέρει στην ομάδα, μάλλον δεν είχε στο μυαλό της ότι μερικούς μήνες αργότερα θα χρησιμοποιείτο μόλις για 9 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα από τον Έργκιν Αταμάν σε έναν αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ακριβώς συνέβη όμως χθες το βράδυ (3/11) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, οπου η "Τσιμ Μπομ" γνώρισε την ήττα από τους Μαδριλένους . Και δεν ήταν η πρώτη φορά, ενώ μάλλον δεν θα είναι ούτε η τελευταία!

Ο Τούρκος τεχνικός είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν υπολογίζει τον Αμερικανό γκαρντ, με τις φήμες να θέλουν την Γαλατασαράι να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Φήμες που σίγουρα θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μετά τις δηλώσεις του Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι δήλωσε όμως ο Τούρκος τεχνικός; Ιδού:

" Παίζουμε χωρίς πόιντ γκαρντ επειδή ο βασικός μας ποίντ γκαρντ παίζει άθλια. Δυστυχώς δε μας έχει δώσει τίποτα στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Τον επανέφερα στο παρκέ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Ρεάλ μήπως και μας δώσει κάτι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε. Φυσικά αναφέρομαι στον Ρας Σμιθ!"

Στους πρώτους 5 αγώνες της Γαλατασαράι στην EuroLeague - όπου έχει γνωρίσει την ήττα σε όλα - o Σμιθ έχει 7.6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε μόλις 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο λόγος ωστόσο που παίζει τόσο λίγο δεν είναι η αδυναμία του να βοηθήσει στην επίθεση - αφού εκεί μπορεί και είναι παραγωγικός όπως δείχνουν οι αριθμοί του - όσο το γεγονός ότι είναι πολύ κακός στην άμυνα. Κάτι που - αν πιστέψει κανείς τα δημοσιεύματα από την Τουρκία - δεν αποκλείεται τελικά να τον οδηγήσει και στην πόρτα της εξόδου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ