ΠΑΟΚ

Το "διπλό" του 2013 και ο εξαιρετικός Χάτσερ

Το "διπλό" του 2013 και ο εξαιρετικός Χάτσερ

Την σεζόν 2012-13 όταν έπαιξε ξανά στον ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Χάτσερ, αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ αλλά και τον πολυτιμότερο παίκτη του "Δικεφάλου" στην νίκη επί του Κολοσσού με 70-65.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε κακό φεγγάρι, έχει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και ακολουθεί το εκτός έδρας ματς (17/2) με τον Κολοσσό. Ενα παιχνίδι καθόλου εύκολο για τον "Δικέφαλο" καθώς πέραν των προβλημάτων των τελευταίων ημερών (υπάρχουν απουσίες στην προπόνηση και ο Κώστας Βασιλειάδης σίγουρα δεν θα παίξει στον αγώνα της Τετάρτης γιατί έχει πρόβλημα στο πέλμα), ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά στη Ρόδο δυσκολεύεται. Την σεζόν 2012-13, πάντως, οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να πάρουν το "διπλό" απέναντι στους Ροδίτες.

Ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει με 65-70 (στις 2/3/13) και ο Γουίλιαμ Χάτσερ κάλλιστα μπορεί να έχει ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνο το ματς. Βλέπετε ο Αμερικανός που αγωνιζόταν -και- τότε στον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε των πρώτο σκόρερ των "ασπρόμαυρων". Συγκεκριμένα πέτυχε 15 πόντους έχοντας 4/6 βολές, 4/8 δίποντα και 1/3 τρίποντα. Επίσης "κατέβασε" πέντε ριμπάουντ, είχε πέντε κλεψίματα και έδωσε τρεις ασίστ.

Ολα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολοσσό. Ο δεύτερος σκόρερ του "Δικεφάλου" ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που είχε 13 πόντους.

"Ξεμπούκωσε" μέσω του Κολοσσού

Σε εκείνο το 65-70 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο Χάτσερ είχε "ξεμπουκώσει" επιθετικά. Αυτό το λέμε γιατί ο Αμερικανός μετρούσε 9 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος (σ.σ. μιλάμε για την σεζόν 2012-13) που είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων (σε κάποια ματς μάλιστα ήταν άποντος). Απέναντι στον Κολοσσό ήταν εξαιρετικός και έτσι είχε επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ