ΠΑΟΚ

Nα τον χαρεί ο κόσμος εις... διπλούν τον Μαγκέτι

Nα τον χαρεί ο κόσμος εις... διπλούν τον Μαγκέτι

Ανοιχτή προπόνηση σκοπεύουν να προτείνουν στον Κόρει Μαγκέτι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που προετοιμάζονται για την υποδοχή του.

Την ώρα που από την Δευτέρα (29/8) ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Λιτόχωρο με διπλές προπονήσεις, η διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ έχει ξεκινήσει την δική της προετοιμασία που αφορά τον Κόρει Μαγκέτι.

Οπως είναι φυσικό στον "Δικέφαλο" θέλουν να υποδεχτούν τον παίκτη όπως του... αρμόζει και να τον πείσουν τελικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ετσι αφού αρχικά θα αναλάβει δράση ο κόσμος της ομάδας στο αεροδρόμιο το βράδυ της Τετάρτης (31/8), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν εκείνοι την... προσπάθεια για να αποσπάσουν το τελικό "ναι" του παίκτη.

Θεωρείται βέβαιο πως θα του γίνει ξενάγηση στην πόλη αλλά και στο σπίτι που πιθανόν να φιλοξενηθεί εφόσον συμφωνήσει να παίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ θα γίνουν και επαφές με διάφορους χορηγούς.

Στον ΠΑΟΚ πάντως θα επιχειρήσουν ο κόσμος της ομάδας να χαρεί εις... διπλούν τον παίκτη (και εκτός της υποδοχής στο αεροδρόμιο δηλαδή) και γι' αυτόν τον λόγο πληροφορίες αναφέρουν πως θα του προτείνουν να γίνει μια ανοιχτή προπόνηση στην οποία αναμένεται να αποθεωθεί ο παίκτης, εφόσον φυσικά εκείνος δεχτεί αυτή την πρόταση.

Έρχεται οριστική εξέλιξη στο θέμα Ντικούδη

Από εκεί και πέρα την Τρίτη (30/8) πιθανότατα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Δήμου Ντικούδη. Σύμφωνα με τον ατζέντη του εξακολουθεί να υπάρχει πολύ καλό κλίμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ στον ΠΑΟΚ, όπως λένε, περιμένουν τον εκπρόσωπο του Τοντόρ Γκετσέφσκι να παραλάβει την επιταγή των 9.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα επιβεβαιώνουν στον "Δικέφαλο" πως έχει προταθεί ο Πάουλο Πρέστες (σχετική αναφορά στο θέμα του έγινε σε ισπανική ιστοσελίδα που εμπλέκει ακόμη τους Πανιώνιο και Αρη στο θέμα της απόκτησής του) χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό στο όλο ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ