ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ολίμπια για να σφραγίσει την πρόκριση

Με Ολίμπια για να σφραγίσει την πρόκριση
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (29/11, 9μ.μ.-Novasports 2) την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με στόχο τη νίκη που θα "σφραγίσει" τη νίκη. Χωρίς Σχορτσανίτη και πάλι

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από κάκωση στο πέλμα.

Ο θηριώδης σέντερ του "τριφυλλιού" παρέμεινε και τις προηγούμενες ημέρες εκτός προπονήσεων κι έτσι θα αγωνιστεί για ένα ακόμα ματς ο Χίλτον Άρμστρονγκ, ο οποίος όλο φεύγει και όλο τελικά... μένει.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης καταστρώνει λοιπόν τα πλάνα του με τους υπόλοιπους παίκτες του, σε ένα ματς που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, αν θέλει να "σφραγίσει" μία ώρα αρχύτερα την πρόκριση στο TOP-16.

Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πώς οι παίκτες του θα πρέπει να μειώσουν τα λάθη τους, προσθέτοντας ότι με νίκη επί των Σλοβένων οι παίκτες του θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι "πράσινοι" μετά τη σπουδαία νίκη τους στην Ιταλία, θέλουν πλέον να κάμψουν και την αντίσταση της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους στο ΟΑΚΑ.

Στις δηλώσεις του, ο Σάσο Φιλιπόφσκι ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραμένει το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντίλαν Πέιτζ δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Ολίμπια Λιουμπλιάνας λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Συντριπτική η "πράσινη" παράδοση

Η αποψινή (29/11, 9μ.μ.-Novasports 2) αναμέτρηση θα είναι η 16η μεταξύ των δύο ομάδων... Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς οι "πράσινοι" έχουν επιβληθεί σε 13 περιπτώσεις έναντι μόλις 2 της Ολίμπια.

Η πιο πρόσφατη νίκη της Ολίμπια, επιτεύχθηκε τη σεζόν 2010-11, όταν έκανε την έκπληξη νικώντας με σκορ 85-84 μέσα στο ΟΑΚΑ για την κανονική περίοδο της σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, πέρασε εύκολα από τη Σλοβενία νικώντας με 85-67, παίζοντας ένα εξαιρετικό ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ