EUROLEAGUE

Χωρίς Πέιτζ η Ολίμπια με Παναθηναϊκό

Χωρίς Πέιτζ η Ολίμπια με Παναθηναϊκό

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα έρθει στην Αθήνα χωρίς τον Ντίλαν Πέιτζ ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάσο Φιλιπόφσκι για το παιχνίδι της Πέμπτης (29/11)

Χωρίς τον Ντίλαν Πέιτζ θα έρθει η Ολίμπια Λιουμπλιάνας στην Αθήνα, για τον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη το βράδυ (9μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός θα μείνει στην Λιουμπλιάνα, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο κι έτσι θα στερήσει τον από το Σάσο Φιλιπόφσκι μία σημαντική λύση για την ομάδα του.

Ο προπονητής των Σλοβένων, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ότι ο Διαμαντίδης είναι το μεγάλο όπλο για τον Παναθηναϊκό.

"Αν θέλουμε να παίξουμε καλά στην Αθήνα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα στους περιφερειακούς τους παίκτες και καλύτερα κοντά στο καλάθι. Στον πρώτο αγώνα τα πήγαν καλά στο ριμπάουντ, ενώ σταμάτησαν τους αιφνιδιασμούς μας", σχολίασε ο Φιλιπόφσκι και συμπλήρωσε:

"Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του σε σχέση με το πρώτο ματς. Είναι πιο δυνατοί στο ζωγραφιστό. Ξέρουμε ότι το «όπλο» τους είναι ο Διαμαντίδης. Ο Ούκιτς από την άλλη είναι καλός στις διεισδύσεις.

Έχουν επίσης έναν κλασσικό βαρύ σέντερ, τον Σχορτσανίτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός όταν παίζει με πλάτη ενώ στην άμυνα υπερέχει των αντιπάλων του και σε όγκο και ύψος. Πρέπει να παίξουμε με πολλές βοήθειες στην άμυνα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα χωρίς τον Πέιτζ ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της αναμέτρησης με την Τσιμπόνα για την Αδριατική Λίγκα".

Από την πλευρά του ο Άλεν Όμιτς, τόνισε μεταξύ άλλων: "Στο α' ματς, ήταν καλύτεροι από εμάς κυρίως κάτω από το καλάθι όπου είναι και πιο έμπειροι. Αν παίξουμε καλή άμυνα και τρέξουμε μπορούμε να έχουμε ελπίδες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ