ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ανοικτό το μέλλον του Τσάβι στους "μπλαουγκράνα", ενοχλημένοι οι Καταλανοί από δηλώσεις του

Μπαρτσελόνα: Ανοικτό το μέλλον του Τσάβι στους "μπλαουγκράνα", ενοχλημένοι οι Καταλανοί από δηλώσεις του
(AP Photo/Jose Breton) (AP PHOTO/JOSE BRETON)

Θολό το τοπίο στους Καταλανούς, αφού φαίνεται πως το θέμα του προπονητή είναι ακόμη ανοικτό λόγω ορισμένων δηλώσεων του Τσάβι.

Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Τσάβι να συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους πριν από λίγο καιρό, ωστόσο από ότι φαίνεται το θέμα προπονητή εντός συλλόγου είναι θολό.

Πρόβλημα φαίνεται να δημιούργησαν πρόσφατες δηλώσεις του Τσάβι σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου, καθώς και με το πως διαχειρίστηκε την υπόθεση του Βιτόρ Ροκέ, ο οποίος διεκδίκησε μέσω του μάνατζέρ του περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα φαίνεται να έχει ενοχληθεί από αυτές τις δηλώσεις και αναμένεται να υπάρξει ένα τετ α τετ μεταξύ των δύο ανδρών. Μετά την επικοινωνία αυτή θα γίνει γνωστό το τι θα έχει αποφασίσει ο Λαπόρτα σχετικά με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, καθώς και το μέλλον του συλλόγου.

Σε περίπτωση που προκύψει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι δύο τελευταίες εναλλακτικές που εξεταζόντουσαν από τους "Μπλαουγκράνα" είναι ο Ράφα Μάρκες και ο Χάνσι Φλικ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΣΑΒΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ