ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Να μειώσουμε τα λάθη μας"

Πεδουλάκης: "Να μειώσουμε τα λάθη μας"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη σημασία της μείωσης των λαθών που κάνουν οι παίκτες του "τριφυλλιού".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνας, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να μειωθούν τα λάθη των παικτών του.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν θα παίξει, ενώ αναφέρθηκε και στους Μπράμος, Μπανκς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του "τριφυλλιού": " Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς για δύο λόγους. Η Ολίμπια θέλει να πάρει τη νίκη, αλλά το ίδιο θέλουμε και εμείς, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εχουμε ιδιαίτερο κίνητρο και έχουμε αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Γνωρίζουμε ότι οι Σλοβένοι έχουν προβλήματα και πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Ο Μπέινς χωρίς τον Σόφο θα μας δημιουργήσει προβλήματα και θα πρέπει να βρούμε απαντήσεις. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πλεονεκτήματα, πρέπει να κρατήσουμε το αμυντικό κομμάτι που είμαστε πολύ καλοί και φυσικά πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, με λίγα παιδιά να διαθέτουν εμπειρία από Ευρωλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι αν για 3-4 λεπτά δεν είσαι συγκεντρωμένος καταστρέφεσαι".

Για τη νίκη με την Καντού:" Εμείς είχαμε μεγάλα διαγράμματα στα δεύτερα δεκάλεπτα. Στο Καντού μας βοήθησαν τα γκαρντ μας, κρατήσαμε ρυθμό και είχαμε δημιουργία.

Πρέπει να αποκομίσουν εμπειρίες όλα τα παιδιά και να μεγαλώσουμε το βάθος μας. Με ομαδική δουλειά καλύπτουμε τις απώλειες που έχουμε με τις απουσίες του Σόφο και του Σκορδίλη. Στον αγώνα με τη Φενέρ χάσαμε τον ρυθμό για 3-4 λεπτά και αν γίνει αυτό είναι μετά πολύ δύσκολο να επανέλθεις. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Αυτό είναι το αδύνατο στοιχείο μας. Είμαστε πολύ καλοί και μας καταστρέφουν".

Για τον Μάικ Μπράμος: " Είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ο Μιχάλης παίζει 3 χρόνια στην Ευρώπη, πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο. Ξεκίνησε από την άμυνα, είναι πιστός στην ομάδα. Είναι σφουγγάρι.

Ο,τι βλέπει, ό,τι βιώνει το συγκρατεί. Θέλει να βελτιώσει και την καριέρα του και τη ζωή του. Πάντα βοήθαγε στο αμυντικό κομμάτι, τώρα βελτίωσε το σουτ του, άλλαξε το μηχανισμό στο σουτ και πλέον πρέπει να βελτιώσει και την πλάτη, αλλά και την τεχνική στο έδαφος. Τώρα παίζει στο 2-3 και πρέπει να γίνει καλύτερος. Είναι πολύ εργατικός και θετικός".

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη: " Για τους άλλους τραυματίες θα τα ξέρουμε το πρωί. Είναι πολύ μεγάλη έλλειψη για εμάς ο Σόφο. Πρόβλημα. Το ζούμε και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για να χάνουμε παιδιά. Η σωματοδομή του είναι τέτοια που την έχουμε ανάγκη.

Σήμερα ο σόφο είναι έξω. Θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Σκορδίλη αν μπορεί να παίξει. Είχε πρόβλημα υγείας, να δούμε σε τι κατάσταση είναι".

Για τον Μπανκς: " Τα παιδιά που είναι έξω από τον Μάιο χρειάζονται φυσική κατάσταση. Δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Στο Καντού πήρε προσπάθειες με την προσωπικότητά του. Χρειάζεται χρόνο για να παίξει με μεγάλη ένταση. Είναι πολύ καλός αμυντικός αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Σε ενάμιση μήνα θα είναι έτοιμος, θα έρθει στα φυσιολογικά του. Εμείς κάνουμε προετοιμασία 2 μήνες. Αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποια λεπτά μέσα στο παιχνίδι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Προσπαθούμε να τον προστατέψουμε, αυτό θέλουμε. Μέχρι να έρθει στον πραγματικό του ρυθμό. Εχει εμπειρία, δεν ξέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά έχει πολλά χρόνια στο ΝΒΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ