ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να κοιτάξει στα μάτια το θηρίο

Να κοιτάξει στα μάτια το θηρίο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων αλλά και των νεοαποκτηθέντων Λο και Ντόρσεϊ ευελπιστεί να κοιτάξει στα μάτια το θηρίο που λέγεται ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18/1, 9.45μ.μ.-NV-3) vids

Τι κι αν η ΤΣΣΚΑ έρχεται αήττητη στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στην... αρκούδα.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει τίποτα να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει όπως είπε και στις δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου, κόντρα στο μεγαθήριο και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με τον Βασίλη Σπανούλη στις τάξεις τους, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Αναμφισβήτητα αν ο Σπανούλης βρεθεί σε καλή βραδιά τότε ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές ελπίδες για νίκη, καθώς είναι βαρόμετρο για την ομάδα του. Άλλωστε πάνω σ' αυτόν αναμένεται να εστιάσει η αντίπαλη άμυνα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Πάντως, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του από το έξτρα άγχος και στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως το μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μετά από απουσία μερικών μηνών, θα επιστρέψει στο ΣΕΦ και ο κόσμος που αναμένεται να συρρεύσει για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ, αναμένεται να τον αποθεώσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ