EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Ενθουσιασμένος που επιστρέφω"

Τεόντοσιτς: "Ενθουσιασμένος που επιστρέφω"

Χαρούμενος και ενθουσιασμένος δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς που θα επιστρέψει στον Πειραιά για τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (18/1, 9.45μ.μ.)

Στην πρεμιέρα του TOP-16 ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου πέρασε τέσσερα χρόνια φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλέον, με δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί και πάλι στο ΣΕΦ, βλέποντας ξανά γνωστούς και φίλους.

"Χάρηκα όταν έμαθα πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον δρόμο μας στο TOP 16 και είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στον Πειραιά μπροστά στους φιλάθλους που με υποστήριξαν τα προηγούμενα χρόνια, θα συναντήσω φίλους και φυσικά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς", επισήμανε ο Μίλος Τεόντοσιτς και συνέχισε:

"Την ίδια στιγμή θα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην αφήσω τον ενθουσιασμό να με παρασύρει. Το ξέρω ότι θα είναι δύσκολα για όλους μας, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στη φάση των «16»" .

Καζλάουσκας: "Να ξεχάσουμε την επιτυχία"

Ο Γιόνας Καζλάουσκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον Σπανούλη, όμως κάλεσε τους παίκτες του να σκεφτούν πως όλα ξεκινούν από την αρχή.

"Όλα ξεκινούν από την αρχή, είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω την πρώτη φάση και την επιτυχία που είχαμε, γιατί αλλιώς θα έχουμε μπελάδες. Έχω περάσει από τον Ολυμπιακό οπότε ξέρω πόσο δυνατός είναι στην έδρα του, μπροστά στον κόσμο του. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως κι αυτό που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα", υπογράμμισε ο Γιόνας Καζλάουσκας και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες, μία εκ των δύο καλύτερων στην Ελλάδα. Διαθέτει νέους πολλά υποσχόμενους παίκτες, όπως και πολύ έμπειρους. Όπως βλέπουμε αυτή τη σεζόν, ο Σπανούλης είναι ο πρώτος που απειλεί το αντίπαλο καλάθι και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εκείνον. Οπότε η άμυνα στον Σπανούλη θα είναι το κλειδί του αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ