ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Παίζουμε 5 εναντίον 5"

Παπανικολάου: "Παίζουμε 5 εναντίον 5"
INTIME SPORTS

Για την πρεμιέρα του TOP-16 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να χάσει τίποτα. Τι είπε για τους Λο, Ντόρσεϊ, τον κόσμο και τους τραυματισμούς

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 και στα "Κόκκινα Καλάθια" για την πρεμιέρα του ΤΟΠ-16 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ αλλά και τους νεοαποκτηθέντες Λο και Ντόρσεϊ.

Διαβάστε επίσης τι είπε για τον εαυτό του και ποιος είναι ο στόχος του μέσα στο παρκέ...

Για τους Ντόρσεϊ και Λο υπογράμμισε: "Πολύ φιλότιμα παιδιά και καλοί χαρακτήρες. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπήκαν αμέσως στο κλίμα. Ο Τζόι έχει πολύ ενέργεια και το έδειξε από την αρχή, ενώ ο Έισι έδειξε ότι μαθαίνει γρήγορα".

Για την πρεμιέρα του ΤΟΠ-16: "Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Έχει το καλύτερο ρόστερ. Τα φαβορί όμως είναι στα χαρτιά, αλλά στο γήπεδο παίζουν πέντε εναντίον πέντε. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα και πιο φορμαρισμένη αλλά εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Όλοι περιμένουν από την ΤΣΣΚΑ να είναι εύκολα πρώτη και εύκολα στο Φάιναλ Φορ. Αυτοί έχουν να χάσουν, εμείς όχι".

Για τους τραυματισμούς: "Οι τραυματισμοί διατάραξαν τη χημεία της ομάδας αλλά δε χάθηκαν παιχνίδια. Ανταπεξήλθαμε κι αυτό δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα".

Για την παρουσία του κόσμου: "Δεν έχουμε συνηθίσει το ΣΕΦ με κόσμο, αλλά υπάρχει μια διαφορά με πέρσι. Φέτος υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και δεν έχουν ακόμα νιώσει το άγχος του γεμάτου γηπέδου που θέλει τη νίκη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το κάτι παραπάνω".

Για τον εαυτό του: "Έχω πολλά κομμάτια να βελτιώσω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πιέσω τον εαυτό μου να δείξω το κάτι παραπάνω για μένα και να κάνω κακό στην ομάδα. Εγώ προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου".

Για τους φετινούς στόχους: "Το πρωτάθλημα για μας είναι ένα όνειρο. Αν το κάνουμε θα μείνουμε στην ιστορία κι αυτό το ξέρουμε καλά. Εμείς από την αρχή της χρονιάς ξεκινήσαμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και να πάρουμε το πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε ως το τέλος στην Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα και δεν μας επηρεάζει τα όσα λέγονται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ