ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί"

Ίβκοβιτς: "Η ΤΣΣΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί"
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ερχόμενη Τετάρτη (18/1, 9.45μ.μ.) στο ΣΕΦ λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να προσπαθήσει σκληρά

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έκανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ανοίγει την αυλαία του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού, επισήμανε ότι δεν έχει πει πότε για αντίπαλο ότι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στο συγκεκριμένο ματς με δεδομένα και τα προβλήματα τραυματισμών από τα οποία ταλανίζονται οι "ερυθρόλευκοι".

"Όπως είχα πει και μετά την κλήρωση παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το πρόγραμμα έτσι όπως έγινε δεν μας βολεύει καθόλου", υπογράμμισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα αφού θα παίξουμε χωρίς τον Παπαδόπουλο, με τον Σπανούλη να κάνει μόνο μια εβδομάδα προπόνηση μετά τον τραυματισμό του και τους δυο καινούργιους παίκτες με ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα.

Είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τη δεδομένη στιγμή και δεν το λέω αυτό μόνο για το 10-0 που έχει ως τώρα στη διοργάνωση. Η ΤΣΣΚΑ είναι η κορυφαία ομάδα σε ευστοχία, η κορυφαία στα τρίποντα και στις ασίστ.

Δεν έχω πει ποτέ για ένα αντίπαλο ότι είναι το απόλυτο φαβορί αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να σταματήσουμε το τρομερό νούμερο των 85 πόντων που έχει στην επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ο κόσμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό".

Σπανούλης: "Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας"

Στο παιχνίδι αυτό θα αγωνιστεί κανονικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επέστρεψε την τελευταία εβδομάδα στις προπονήσεις.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών: "Είναι η πρεμιέρα του Τοπ-16 απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι το φαβορί μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από το συγκεκριμένο ματς, θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και σίγουρα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε για να μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ