ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κέσελ: "Ψάχνω για άλλη ομάδα"

Κέσελ: "Ψάχνω για άλλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Κέσελ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ολυμπιακού, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως δεν πρόκειται για απόφαση που πήρε ο Ίβκοβιτς

Δηλώσεις στα σερβικά ΜΜΕ (novosti.rs) έκανε ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος ξεκαθάρισε πως ψάχνει για ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ολυμπιακού.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μάλιστα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτή η απόφαση επιβλήθηκε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Δεν είμαι στην ομάδα και γενικά ψάχνω για τη νέα μου ομάδα. Προπονούμαι κανονικά, αλλά πιθανότατα δεν θα συνεχίσω να παίζω για τον Ολυμπιακό. Είναι μία απόφαση που πήρε η ομάδα. Το καλύτερο για μένα θα είναι να αλλάξω περιβάλλον", σχολίασε ο Μάρκο Κέσελ και συμπλήρωσε:

"Είχαμε τρεις συναντήσεις για αυτό το θέμα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και θα πρέπει να τονίσω ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη διαπροσωπική μας σχέση. Μου φαίνεται πως πιέστηκε τους τελευταίους μήνες από τη γενικότερη κατάσταση της ομάδας. Ο Ντούντα με συμβούλευσε ειλικρινά και μέσα στις επόμενες ημέρες που είπε πως θα αποφασίσει το καλύτερο για την καριέρα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ