ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεχνικός Διευθυντής ο Βουγιόσεβιτς

Τεχνικός Διευθυντής ο Βουγιόσεβιτς
Βουγιόσεβιτς

Σχεδόν δύο μήνες μετά την παραίτηση του από τον πάγκο της Εθνικής Μαυροβουνίου, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ανέλαβε χρέη τεχνικού Διευθυντή

Η ελκυστική πρόταση που του έγινε από την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου σε συνδυασμό ότι δεν έχει αναλάβει κάποια άλλη ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν αρκετά για να κάνουν τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς να πει το "ναι" σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportski Zurnal.

Έτσι, λοιπόν, ο 52χρονος τεχνικός θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, όντας τεχνικός Διευθυντής του Μαυροβουνίου.

Να υπενθυμίσουμε πως προπονητής της Εθνικής Μαυροβουνίου είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος τον αντικατέστησε μετά την παραίτησή του. Έτσι, λοιπόν, ο Βουγιόσεβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ καθώς οι δύο χώρες έχουν κληρωθεί στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.

Ο μόλις 41χρονος προπονητής του Μαυροβουνίου, εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα έχει στο πλευρό του τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα έχουμε σαν... συμβουλάτορα τον Βουγιόσεβιτς. Μαζί θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ