Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Βασιλειάδης ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Βασιλειάδης

Ο Βασιλειάδης ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση Πανιώνιος - Ολυμπιακός και ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας.

Στην αναμέτρηση Πανιώνιος - Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος, σημειώθηκαν επεισόδια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να συναντιούνται εντός και εκτός γηπέδου, δημιουργώντας ζημιές. Άνθρωποι τραυματίστηκαν, επικράτησε ένταση, οπαδοί συγκρούστηκαν και με την Αστυνομία, με το παιχνίδι να ξεκινά με 50λεπτη καθυστέρηση.

Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Υπουργείου, τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται.

Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα εκδόθηκε σχετική επίσημη ανακοίνωση από τη ΓΓΑ:

"Ο Yφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε άμεσα για τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Πανιώνιος- Ολυμπιακός για την Α1 μπάσκετ των γυναικών και μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να έχει απόλυτη εικόνα για το τι έχει συμβεί μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Τέτοια περιστατικά βίας δεν αρμόζουν στο πνεύμα του αθλητισμού και η Κυβέρνηση έχει εκφράσει πολλάκις, μέσω της Αθλητικής Ηγεσίας της χώρας, την κατηγορηματική πρόθεσή της να πατάξει τις πηγές από τις οποίες εκπορεύεται. Ο κ. Βασιλειάδης θα ζητήσει τις εκθέσεις της Αστυνομίας, καθώς και των αρμόδιων για την τέλεση του αγώνα φορέων, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα με απόλυτη αυστηρότητα προς πάσα κατεύθυνση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένταση στην Νέα Σμύρνη μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24